SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'E ANA KUCAĞI ÇOÇUK EĞİTİM MERKEZİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir'de Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi'nin açılışını yapıp Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2021 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2021 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'E ANA KUCAĞI ÇOÇUK EĞİTİM MERKEZİ

ÖZEL HABER:ERTAN ADANA

"YATIRIMLAR YENİŞEHİR'E HAYIRLI OLSUN"


Başkan Aydın,"Burası ücretsiz olarak Yenişehirlilerin hizmetine sunuluyor. Söylemiş Köprüsü, Babasultan Parkı, Kapalı Pazar Alanı, kırsal mahallelere yollar, su sorunu olan köylerin bu sorunları çözüldü. 3 köyümüzün su sorunu da Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor Birileri konuşur birileri hizmet eder. Yenişehir'in kaç mahallesi var bilmiyorlar, ama konuşuyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş'a teşekkür ediyor, yatırımların ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

"BELEDİYEMİZE HAS BİR PROJE"

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın ilk durağı Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi oldu. Aktaş burada yaptığı konuşmada, "En samimi kucak ana kucağıdır. Annelerimiz her şeyimizdir, olmazsa olmazımızdır, başımızın tacıdır. Belediyemiz tarafından oluşturulan Ana Kucağı Çocuk Eğitim Merkezi'nde, anne sıcaklığını vermeye çalışacağız. Belediyemize has bir projedir. Bugün 10'uncusunu Yenişehir'de açıyoruz. 100 kapasitesi var, 80 öğrenci kayıt yaptırmış" şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.