SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'den ilk hac kafilesi yola çıktı

Hac görevini yerine getirecek hacı adayları önceki gün yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'den ilk hac kafilesi yola çıktı

Hacı adaylarını uğurlama programına katılan Belediye Başkanı Davut Aydın, "Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırla gidip gelmelerini nasip etsin" derken
Turizm şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alkuş da
"Kutsal topraklarda 37 gün kalacak hacılarımız sonra Cidde Havaalanı'ndan Yenişehir Havaalanına dönecekler" diye konuştu.
 

Kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getirecek olan hacı adayları önceki gün Yenişehir Uluslararası Havalimanı'ndan yola çıktı.
Turizm şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Alkuş, “Bursa’nın ilk kafilesi olacak olan hac yolculuğumuz 172 kişinin katılımıyla Medine'ye başladı. Kutsal topraklarda 37 gün kalacak hacılarımız sonra Cidde Havaalanı'ndan Yenişehir Havaalanına dönecekler. Rabbim arzu eden herkese nasip etsin” diye konuştu.
Hacı adaylarını uğurlama programına katılan Belediye Başkanı Davut Aydın da "Yenişehir’imizden 2022 yılının ilk Hac kafilesini kutsal topraklara uğurladık. Tüm Hacı adaylarımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırla gidip gelmelerini nasip etsin. Hacılarımızdan vatanımız, milletimiz, ülkemiz ve şehrimiz için dua istedik. Cenab-ı Allah kabul eylesin inşallah" diye konuştu.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.