SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de yeni dönem heyecanı

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönemi bugün itibariyle başlarken Yenişehir'de yaklaşık 10 bin öğrenci ders başı yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2022 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2022 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de yeni dönem heyecanı

9 BİN 315 ÖĞRENCİ OKULA BAŞLIYOR
Tüm yurtta olduğu gibi Yenişehir'de de uzun bir tatilin ardından okul heyecanı yaşanıyor. İlçede okul öncesi öğrenci sayısı 764, ilkokul öğrenci sayısı 3 bin 43, ortaokul öğrenci sayısı 2 bin 801, lise öğrenci sayısı 2 bin 442, yaygın eğitim öğrenci sayısı ise 265 olarak açıklandı.
 
AYAZ: "SEVİNÇLİ VE HEYECANLIYIZ"
Bugün yeni eğitim öğretim döneminin başlayacağını belirten Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, "Caddeler, sokaklar, okullar, koridorlar ve okul bahçeleri neşeyle dolacak. Çok sevinçli ve çok heyecanlıyız. Sevinçliyiz çünkü göz bebeğimiz olan geleceğimizi güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızla buluşacağız" diye konuştu.
 
"BAŞARI DOLU BİR DÖNEM DİLİYORUM"
Ayaz, "Tüm öğretmenlerimiz ile birlikte, emanet olarak aldığımız yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirme görevimizin bilincindeyiz. Yeni dönem sevgili öğrencilerimize, değerli öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize, Yenişehir'imize, Bursa'mıza ve ülkemize hayırlı olsun. Tüm eğitim camiamız için sağlıklı, huzurlu, mutluluk ve başarı dolu bir dönem olmasını diliyorum" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.