SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'DE TÜM OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamaların ardından yeni bir dönem başladı. Yenişehir'de de yüz yüze eğitime geçilirken, ilçe esnafı da alınan kararları olumlu karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2021 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2021 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'DE TÜM OKULLARDA YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLANDI

ÖZEL HABER:ERTAN ADANA

"KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ TİTİZLİKLE UYGULANIYOR"


Yenişehir'deki okullarda, dün sabahtan itibaren kontrollü ve seyreltilmiş bir şekilde ders başı yapıldı. Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, "Bütün Bursa bölgesinde olduğu gibi ilçemizde de tüm okul ve kademelerde yüz yüze eğitime geçildi" dedi. Uzunca bir aradan sonra açılan okullarda, başta korona virüs tedbirleri olmak üzere gerekli tüm hazırlıkların tamamlandığı belirten Ayaz, "İlçe merkezi ve köylerde toplam 9 bin öğrencimiz kontrollü ve seyreltilmiş bir şekilde ders başı yaptı. Alınan tüm tedbirler titizlikle uygulanıyor" diye konuştu. 

YENİŞEHİRLİ ESNAF KARARLARI OLUMLU KARŞILADI

Öte yandan Yenişehir Muhtelif Esnaf Odası Başkanı ve Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkan Vekili Fahrettin Bilgit, normalleşme süreci kapsamında alınan kararlarla umutlandıklarını belirtti. Bilgit, "Bu bizim için çok önemli bir gelişme. Sınırlı da olsa, önemli bir başlangıç" dedi. Yenişehir Berberler, Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Ahmet Akar ise "Esnaf arkadaşlarımızın bazılarının iş yerleri uzun bir süredir kapalıydı. Güzel bir başlangıç yapıldı. Herkesin son derece dikkatli olması, korona virüs önlemlerine duyarlılık göstermesi ve kurallara uyması gerekiyor" diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.