SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de piyanolu günler başladı

Yenişehir Belediyesi ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği kursta öğrenciler piyano eğitimi alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de piyanolu günler başladı

HAFTANIN 6 GÜNÜ EĞİTİM VERİLİYOR
Toplam 25 öğrencinin katıldığı piyano kursu Matay Spor Tesisleri'nde gerçekleştiriliyor. Piyano eğitimlerinin yaz tatiline değin süreceğini belirten kurs öğretmeni Gülya İletmiş, "İlk etapta 25 öğrenci kabul edildi. Bu öğrencilerimizin eğitimleri tamamlandıktan sonra bekleyen 20 öğrencimizi kabul edeceğiz. Piyano eğitimi almak isteyen öğrenci sayısı giderek artıyor" dedi. İletmiş, kursların haftanın 6 günü sürdüğünü kaydetti.

"MERAK DUYAN GENÇLERİ BEKLİYORUZ"
Aslen Kazak olan Özbekistan'da tanıştığı Türk genciyle evlenerek Türkiye'ye gelin gelen Gülya İletmiş, Türkiye'de piyano çalmaya oldukça merak duyulduğunu belirtti. Tek amacının Türkiye'de piyano çalan sayısının artmasına katkı koymak olduğunu anlatan İletmiş, "Bizlere bu imkânı sağlayan Yenişehir Belediyesi'ne ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederim. Yenişehir'de müziğe merak duyan gençlerimizi kursumuza bekliyoruz" diye konuştu.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.