SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'DE ÖĞRETMENLERE AKADEMİSYENLERDEN SEMİNER

Öğretmenlere yönelik seminerlerde Uludağ Üniversitesi'nden akademisyenler Yenişehir'e konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'DE ÖĞRETMENLERE AKADEMİSYENLERDEN SEMİNER

ÖĞRETMENLER İLGİ GÖSTERDİ
Yenişehir'de Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında fen bilimleri, matematik, Türkçe derslerinde, Açık Uçlu Soru Yazma ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri konulu bir seminer düzenlendi. Seminer ilçeli öğretmenlerden yoğun ilgi gördü.
 
AKADEMİSYENLER YENİŞEHİR'DE
Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Prof. Dr. Gökhan Arı, Prof. Dr. Murat Altun, Doç. Dr. Ümmühan Ormancı, Dr. Öğretim Üyesi Hatice Yurtseven Yılmaz, Arş. Gör. Dr. Ozan İpek, Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Kozaklı Ülger, Dr. Öğr. Üyesi B. Buğra Ülger, Prj. Ass. Kübra Ada seminere konuşmacı olarak katıldılar.
 
SEMİNERLER 3 GÜN SÜRDÜ
3 gün süren ve çok verimli çalışmaların yapıldığı belirtilen seminerlerin yanı sıra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili yapılan ön görüşme ve değerlendirmelerin oldukça verimli geçtiği ifade edildi.
 

1) Yenişehir’deki programlarına İlçe Kaymakamı Rahmi Köse’yi ziyaret ederek başlayan Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, seminere katılan öğretmenlerin heyecanlı ve istekli olduklarını ifade etti.
 
2) Seminerlere Yenişehir Kaymakamı Rahmi Köse ve Belediye Başkanı Davut Aydın destek verdiler.
 
3) Seminere öğretmenlerle birlikte Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Karakuş da katıldı.
 
 
Yenişehir'de öğretmenlere yönelik düzenlenen ve 3 gün süren seminerlerde Uludağ Üniversitesi'nden akademisyenler ilçeye konuk oldu.
Yenişehir’deki programlarına İlçe Kaymakamı Rahmi Köse’yi ziyaret ederek başlayan Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Yenişehir’de yönetici kadrosunda bir birlikteliğin olduğunu gördüklerini, ayrıca seminere katılan öğretmenlerin de çok heyecanlı ve istekli olduklarını ifade etti.
Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi iş birliğinde Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulunda seminerler düzenlendi. 3 gün süren eğitimlere resmî/özel kurumlarda görev yapan tüm kadrolu/sözleşmeli Türkçe, matematik ve fen bilimleri branşlarında öğretmenler katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı ile üniversiteler iş birliğinde matematik dersinin öğrenimini günlük yaşam becerilerine uyarlayarak hem kolaylaştırmak hem de öğrencilerin bu dersi küçük yaştan itibaren sevmelerini sağlamak amacıyla başlatılan Matematik Seferberliği kapsamında ilçede üç gün boyunca Prof. Dr. Murat Altun’un çalışmalarıyla çok verimli çalışmalar yapıldı.
Ayrıca Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile ilçede yapılacak çalışmalar planl anarak çok verimli görüşmeler yapıldı.
Seminerlerde Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Prof. Dr. Gökhan Arı, Prof. Dr. Murat Altun, Doç. Dr. Ümmühan Ormancı, Dr. Öğretim Üyesi Hatice Yurtseven Yılmaz, Arş. Gör. Dr. Ozan İpek, Dr. Öğr. Üyesi Tuğçe Kozaklı Ülger, Dr. Öğr. Üyesi B. Buğra Ülger, Prj. Ass. Kübra Ada görev aldı.
 
"FEN BİLİMLERİ" Açık Uçlu Soru Yazma ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri:
Prof. Dr. Salih ÇEPNİ
Doç. Dr. Ümmühan ORMANCI
Dr. Öğr. Üyesi B. Buğra ÜLGER
"TÜRKÇE" Açık Uçlu Soru Yazma ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri:
Prof. Dr. Gökhan ARI
Dr. Öğr. Üyesi Hatice YURTSEVEN YILMAZ
Arş. Gör. Dr. Ozan İPEK
"MATEMATİK" Açık Uçlu Soru Yazma ve Ölçme Değerlendirme Teknikleri:
Prof. Dr. Murat ALTUN
Dr. Öğr. Üy. Tuğçe KOZAKLI ÜLGER
Prj. Ass. Kübra ADA
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.