SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de muhtarlara imar mevzuatı anlatıldı

Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve köy muhtarlarının çağrılı olduğu toplantıda imar mevzuatıyla ilgili ayrıntılı bilgiler aktarıldı. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezi'ndeki toplantıya katılan Yenişehir Belediyesi İmar Müdürlüğü yetkilileri, köy muhtarlarını bilgilendirirken, onlardan gelen soruları da yanıtladılar.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2021 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2021 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de muhtarlara imar mevzuatı anlatıldı



ÖZEL HABER: KAAN KOÇAK
Toplantıya katılan Belediye Başkanı Davut Aydın, bu alanda yaşanan sıkıntıların çözüme kavuşturulması için Belediye İmar Müdürlüğü'nün gerekli girişimleri yaptığını vurguladı. Köy muhtarlarından, herhangi bir yapılaşma konusunda başvurular öncesi İmar Müdürlüğü'ne gelerek ön bilgi almalarını isteyen Başkan Aydın, "İmar Müdürlüğü'müz konuyla ilgili nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini sizlere anlatacaktır. Böylece zaman kaybı önlenirken, sizlerin işleri de bir an önce çözüme kavuşturulmuş olacak" dedi.
     Başkan Aydın, "Köyde vatandaşlarımız herhangi bir yapının inşasıyla ilgili başvurularda bulunmadan önce sizlerden görüş istiyor. Sizler de konunun enine boyuna öğrenilmesi için vatandaşlarımızı Belediyemiz İmar Müdürlüğü'ne yönlendirin. İmar Müdürlüğü'müzde vatandaşımıza yol gösterilecektir. Dilekçesinin yazılmasına kadar tüm kolaylıklar sağlanmaktadır" diye konuştu.




    Başkan Aydın, köy muhtarlarından gelen soruların yanıtlanması amacıyla DSİ yetkililerini telefonla arayarak ayrıntılı açıklamalar aldı.
     Toplantının ilerleyen bölümlerinde Belediye İmar Müdürü Kamuran Toraman imar mevzuatıyla ilgili muhtarları bilgilendirdi. Ardından muhtarların talepleri dinlendi. Başkan Aydın, Her köye parke taştan sundurmaya ve çocuk oyun alanlarına kadar hep hizmet verdik. Bu aşamada acil çözüm bulunmasını düşündüğünüz taleplerinizi dinlemek istiyoruz" diye konuştu. Muhtarlar da Başkan Aydın'a taleplerini ilettiler.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.