SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de mahalle ziyaretleri sürüyor

Yenişehir'de yöneticiler, mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşın ayağına giderek onların taleplerini dinliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2021 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.10.2021 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de mahalle ziyaretleri sürüyor

"HİZMETLERDEN MEMNUNUZ"
Yenişehir’e bağlı 61 köy ve 10 merkez mahallede vatandaşların ayağına giderek onları dinleyen yöneticilerin bu çalışması ilçe halkının memnuniyetini kazanıyor. Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın ve daire amirlerinin son durağı Fethiye Köyü oldu. Fethiye Köyü Muhtarı Hasan Çetin, “Bizleri ziyaretlerinden dolayı yöneticilerimize ve diğer yetkililere teşekkür ederiz. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Hepsi bizim için mücadele ediyor. Sağ olsunlar, eksik olmasınlar” dedi.

"GEZİLERİMİZ SÜRECEK"
Halkın dertlerini dinleyip muhtarların köyde belediye ile ilgili yapılacak işlerini öğrendiklerini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın ise  "Merkez ve kırsal olmak üzere tüm mahalleleri cuma günleri ve akşam vakitleri daire müdürlerimizle birlikte gezme kararı aldık. Bu gezilerimiz devam edecek. Önemli olan vatandaşlarımıza dokunmak, onların ağzından bazı şeyleri duymak. Bu, bizleri mutlu ediyor. Hizmette ne eksik ise her saat onların emrindeyiz” diye konuştu.




 
Yenişehir'de Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın ve bürokratlar vatandaşın ayağına giderek onların taleplerini dinliyor.

Yenişehir’e bağlı 61 köy ve 10 mahallede vatandaşların ayağına giderek onları dinleyen yöneticilerin bu çalışmasından ilçe halkı memnun. Fethiye Köyü Muhtarı Hasan Çetin, “Bizleri ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Davut Aydın’a, Yenişehir Kaymakamımız Rahmi Köse’ye ve daire amirlerine teşekkür ederiz. Yapılan hizmetlerden memnunuz. Köylümüz memnun. Verilen hizmet belli. Hepsi bizim için mücadele ediyor. Sağ olsunlar, eksik olmasınlar” diye konuştu.

"VATANDAŞIMIZIN HER SAAT EMRİNDEYİZ"
Başkan Davut Aydın, “Halkımızın dertlerini dinliyoruz, muhtarımızdan köyde belediye ile ilgili yapılacak işleri öğreniyoruz. Meydanda da çalışmalarımız devam ediyor. Merkez ve kırsal olmak üzere bütün mahalleleri cuma günleri ve akşam vakitleri daire müdürlerimiz ile birlikte gezme kararı aldık. Bu gezilerimiz devam edecek. Vatandaşlarımızla birebir sohbet edeceğiz. Önemli olan vatandaşlarımıza dokunmak, onların ağzından bazı şeyleri duymak. Bu, bizleri mutlu ediyor. Her şeyden önce vatandaşımızın gönlünü almak için buradayız. Hizmette ne eksik ise her saat onların emrindeyiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.