SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de gençler yönetimi devraldı

Yenişehir'de öğrenciler, Yönetime Katılıyorum, Başarımı Arttırıyorum adlı proje kapsamında kamu kurumlarındaki işleyişi öğrenmek amacıyla 1 günlüğüne yönetimi son kez devraldılar.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de gençler yönetimi devraldı

"HER ŞEY GENÇLİK İÇİN"
"Her Şey Gençlik İçin" mottosuyla başlatılan etkinlikler kapsamında, Kaymakam Rahmi Köse, Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi (YEGAL) 12. sınıf öğrencisi Gülsüm Ciritçi'yi makamında konuk ederek koltuğunu paylaştı.    
 
"YEREL YÖNETİMİ TANIDILAR"
Ayda 1 gün bir lise son sınıf öğrencisini belediyede ağırlayarak birlikte mesai yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, "Bizimle mesai yapan Yenişehir MTAL Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Alihan Çelik Başkanımıza belediyemizin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aktardık" dedi.
 
"PROJE 6 AY SÜRDÜ"
Yönetime Katılıyorum, Başarımı Arttırıyorum adlı projesinin son ayında bugün 10 öğrencisi kamu kurumlarında gün boyunca yönetime katılarak iş ve işlemleri yerinde görmüş olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, projeye destek verenlere teşekkür etti.

"Her Şey Gençlik İçin" mottosuyla başlatılan etkinlikler kapsamında, Kaymakam Rahmi Köse, Yenişehir Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi (YEGAL) 12. sınıf öğrencisi Gülsüm Ciritçi'yi makamında konuk ederek koltuğunu paylaştı. Bir günlüğüne Kaymakam Köse'nin yerine geçen Gülsüm Ciritçi, İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarını gezerek kamu hizmetlerinin sunumunu yerinde görerek bilgi sahibi oldu.
     Gençlerin yönetime katılması ve kamu hizmet sunumunu öğrenmeleri amacıyla bundan sonra ayda bir gün bir lise son sınıf öğrencisini ağırlayacak olan Kaymakam Rahmi Köse, Gülsüm Ciritçi'ye bundan sonraki hayatında başarılar dilerken, genç öğrenci de göstermiş olduğu ilgiden ve misafirperverlikten dolayı Kaymakam Rahmi Köse’ye teşekkürlerini iletti.  
Gençlerin yönetime katılması ve kamu hizmet sunumunu öğrenmesi amacıyla ayda bir gün bir lise son sınıf öğrencisini belediyede ağırlayarak birlikte mesai yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, "Bugün bizimle mesai yapan Yenişehir MTAL Lisesi 12. Sınıf Öğrencisi Alihan Çelik Başkanımıza teşekkür ederim. Genç Başkanımıza belediyemizin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aktarımında bulunduk" dedi.
Yönetime Katılıyorum, Başarımı Arttırıyorum" projesinin son ayında bugün 10 öğrencisi kamu kurumlarında gün boyunca yönetime katılarak iş ve işlemleri yerinde görmüş oldu. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Musa Ayaz da koltuğunu Gevher Nesibe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Esin Ocak ile paylaştı. 6 ay süren projenin sonunda 60 öğrenciye ulaşılmış olduğunu belirten Ayaz, "Projeye destek veren başta Kaymakamımız Rahmi Köse, Hava Meydan ve Garnizon Komutanımız Hv. Trf. Albay Kadri Bahtiyar , Belediye Başkanımız Davut Aydın olmak üzere tüm kamu kurum yöneticilerimize ve Başarıyı Artırma Komisyonu Üyelerimize teşekkür ederiz" dedi.








 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.