SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de etkinlik rüzgârı

Eğitim öğretim döneminin sonuna yaklaştığımız bugünlerde okullarda düzenlenen birbirinden ilginç etkinlikler hız kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2022 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2022 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de etkinlik rüzgârı

NESLİ TÜKENMEDEN KORUYALIM
Yenişehir Anaokulu'ndaki "Nesli Tükenen ve Tükenmekte Olan Hayvanları Koruma" etkinliğine Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. Trf. Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Belediye Başkan Vekili Mesut Bedel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz katıldı.
 
FİDELER ÖĞRENCİLERE DAĞITILDI
Akçeşme İlkokulu tarafından hazırlanan "Atma, Dönüştür, Yetiştir" projesi kapsamında evsel atıkların kompostlanması işleminden geçtikten sonra üretilen gübreler ve çilek fideleri, ilçeli yöneticiler tarafından öğrencilere dağıtıldı.
 
"HER ZAMAN YANLARINDAYIZ"

Öğrencilerin evlerinde topladığı meyve ve sebze atıklarının belediye tarafından kompost gübre haline getirildiğini anlatan Başkan Aydın, "Öğrencilerimizin çevreye duyarlı davranışlarına istinaden bizde onların gübrelerine çilek fidesi ektik ve öğrencilerimize dağıttık. Üreten ve yükselen Yenişehir olarak öğrencilerimizin ve çiftçilerimizin yanındayız" dedi.
 
EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADILAR
Rengârenk duvarlar ve gülümseyen öğrenciler. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul duvar boyama çalışmasına ilçeli yöneticiler de katıldı. Öğrencilerin çalışmalarını başarılı bulan ilçeli yöneticiler, projeye emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.

2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminin sonuna yaklaştığımız bugünlerde okullar yıl boyu hazırladıkları proje ve etkinlikleri gerçekleştiriyorlar. Düzenlenen törenlere başta Yenişehirli yöneticiler ilgi gösteriyor.
    
"Nesli Tükenen ve Tükenmekte Olan Hayvanları Koruma" etkinliği yoğun ilgi gördü. Yenişehir Anaokulu tarafından hazırlanan "Nesli Tükenen ve Tükenmekte Olan Hayvanları Koruma" etkinliğine Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hv. Trf. Albay Kadri Bahtiyar, Belediye Başkanı Davut Aydın, Belediye Başkan Vekili Mesut Bedel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve ilçe protokolü katıldı.
     Bir başka etkinlik ise Akçeşme İlkokulu'ndaydı. Üretilen kompost gübre ve çilek fideleri öğrencilere dağıtıldı. Akçeşme İlkokulu tarafından hazırlanan "Atma, Dönüştür, Yetiştir" projesi kapsamında evsel atıkların kompostlanması işleminden geçtikten sonra üretilen gübreler ve çilek fideleri, ilçeli yöneticiler tarafından öğrencilere dağıtıldı.
     Öğrencilerin evlerinde topladığı meyve ve sebze atıklarının belediye tarafından kompost gübre haline getirildiğini anlatan Belediye Başkanı Davut Aydın, "Öğrencilerimizin çevreye duyarlı davranışlarına istinaden bizde onların gübrelerine çilek fidesi ektik ve öğrencilerimize dağıttık. Üreten ve yükselen Yenişehir olarak öğrencilerimizin ve çiftçilerimizin yanındayız" diye konuştu. Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi öğrencilerinin okul duvar boyama çalışmana ilçeli yöneticiler de katıldı. Öğrencilerin çalışmalarını başarılı bulan ilçeli yöneticiler, projeye emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ettiler.





 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.