SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Koronavirüsle mücadeleye yönelik denetimler, Dinamik Denetim Süreci kapsamında sürdürülüyor. Yenişehir'de de gerçekleştirilen denetimlerde, alınması gereken önlemler ve belirlenen kurallar çerçevesinde, işletme sahipleri ve vatandaşlar uyarılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2021 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2021 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'DE DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Özel Haber: Ertan ADANA

“DİNAMİK DENETİM SÜRECİ” GENELGESİ UYGULANIYOR

İçişleri Bakanlığı'nın "Dinamik Denetim Süreci" genelgesi kapsamında Yenişehir'de de denetimler yapıldı. Denetimlere Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel ve yetkililer katıldı. İçişleri Bakanlığı'nın “Dinamik Denetim Süreci” konulu genelgesi kapsamında, alınan tedbirler ve belirlenen kurallar çerçevesinde, işletme sahipleri, esnaf ve vatandaşların bilinçlendirilmesi, tedbir ve kurallara en üst seviyede uyulmasının sağlanması amacıyla denetimler gerçekleştirildi.





BAŞKAN AYDIN COVİD-19 AŞISI OLDU
     Öte yandan Belediye Başkanı Davut Aydın, Sağlık Bakanlığı'nın aşı takvimi doğrultusunda 1'inci doz aşısını Yenişehir Devlet Hastanesi'nde yaptırdı. Tüm vatandaşları aşı olmaya davet eden Başkan Aydın, "Sıramın gelmesiyle ilk doz aşımı Yenişehir Devlet Hastane'mizde yaptırdım. Bu vesileyle salgın sürecinde büyük fedakârlıklar gösteren Yenişehir Devlet Hastanesi Başhekimimiz Dr. Kalender Durmaz’a ve görevinin başında olan tüm sağlık çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyor, tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum. " dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.