SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR’DE CAMİLER PIRIL PIRIL OLUYOR

Koronavirüs salgını nedeniyle halk sağlığı konusunda örnek çalışmalara imza atan Yenişehir Belediyesi, şimdi de ilçe merkezi ve köylerdeki toplam 90 camide dezenfeksiyon ve temizlik çalışması başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2021 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2021 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR’DE CAMİLER PIRIL PIRIL OLUYOR



ÖZEL HABE ERTAN ADANA

"TEMİZLİK ARACI VE EKİPLERİMİZLE İŞBAŞINDAYIZ"

Belediye olarak tarımsal kalkınmadan altyapı projelerine, tarihten turizm alanına değin birçok konuda önemli çalışmalar yürüttüklerini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Bugünlerde koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında halk sağlığını düşünerek tedbirleri elden bırakmıyoruz. Belediyemize ait İbadethane Temizlik Aracı ve görevli personeliyle işbaşındayız. Kurduğumuz ekiplerle ilçe merkezindeki mahalle ve köylerinde ibadete açık olan 90 camide dezenfeksiyon ve halı temizliği başlattık" dedi.



"AYNI ZAMANDA RAMAZAN AYINA HAZIRLIK"

Ramazan ayının da yaklaştığını hatırlatan Belediye Başkanı Aydın, "Yaklaşan ramazan ayını da dikkate alarak, ramazan günleri öncesi böyle bir çalışma başlattık. İbadethanelerimizin, iç temizliğinden çevre düzenlemesine değin her ihtiyacıyla yakından ilgileniyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmaları gören vatandaşlarımız da memnuniyetlerini ve teşekkürlerini bizlere iletiyorlar. İçinde bulunduğumuz şu mübarek günlerde inşallah ilçemizde var olan dayanışmanın, birliğin, beraberliğin ve huzurun ülkemizde örnek olmasını diliyoruz” diye konuştu.













Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.