SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de arazi anlaşmazlığında kan döküldü

Yenişehir Ebeköy'de aralarında arazi anlaşmazlığı bulunduğu öne sürülen şahıs, husumetlilerine kurşun yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2022 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2022 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de arazi  anlaşmazlığında  kan döküldü

Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı. Olay, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Yenişehir Ebeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ş.Y. ile aralarında daha önceden arazi yüzünden husumeti bulunan kişiler arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Ş.Y. av tüfeğiyle 4 kişiye mermi yağdırdı. O.S., İ.S., B.S. ve B.S. ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulanslar sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan İ.S. (17) ile B.S. (58) hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Zanlı Ş.Y. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Olay, önceki akşam saat 20.00 sıralarında Yenişehir Ebeköy Mahallesi'nde meydana geldi. Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Ş.Y. ile aralarında daha önceden arazi yüzünden husumeti bulunan kişiler arasında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken  Ş.Y. av tüfeği ile husumeti bulunan 4 kişiye mermi yağdırdı.
Saçmaların hedefi olan O.S., İ.S., B.S. ve B.S. ağır yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslar yaralılara olay yerinde yaptığı ilk müdahalelerin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer yaralılar Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiler.
Yaralılardan İ.S. ve B.S. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ş.Y. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.
 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.