SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir'de altyapı çalışmaları sürüyor

Yenişehir Belediyesi ilçe merkezinde yol, parke taşı ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2022 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2022 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir'de altyapı çalışmaları sürüyor

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ilçe merkezindeki çeşitli bölgelerde uygun görülen altyapı çalışmalarının planlandığı biçimde sürdürüldüğünü belirtti. Başkan Aydın, çalışmaların Kurtuluş Mahallesi Mesken Sokak'ta devam ettiğini kaydetti.


"YEŞİL ALANLARDA DA ÇALIŞMA"
Başkan Aydın ayrıca ilçe merkezindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda da çalışmalar yapıldığını anlattı. Aydın, "Çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakımları yapılırken, balık pazarında da temizlik çalışmaları aksatılmadan sürdürülüyor" diye konuştu.


 
İlçe merkezindeki çeşitli bölgelerde uygun görülen altyapı çalışmalarının planlandığı biçimde sürdürüldüğünü söyleyen Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın çalışmaların Kurtuluş Mahallesi Mesken Sokak'ta sürdürüldüğünü söyledi.
Toplam bin 800 metrekarelik alanda parke taşı, yol ve kaldırım çalışması yapıldığını anlatan Başkan Aydın, hafta sonuna kadar buradaki çalışmaların bitirilmesinin amaçlandığını belirtti. Planlaması yapılan diğer çalışmalar için başka sokaklara geçileceğini ifade eden Başkan Aydın, öte yandan ilçe merkezindeki park, bahçe ve yeşil alanlarda da çalışmalar yapıldığını anlattı.

"ÇİÇEK DİKİMİ VE GENEL BAKIM"
Yeşil alanlardaki çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakım çalışmalarının başlatıldığını söyleyen Aydın, şunları kaydetti: "Çiçek dikimleri, ot temizliği ve genel bakımlar yapılırken, Balık Pazarı'nda da temizlik çalışmaları aksatılmadan sürdürülüyor. Ayrıca Bilecik Caddesi'nde ağaçlarda budama yapıldı. Yüksekokul bahçesinde budama yapıldı, dallar toplanıp ot temizliği yapıldı. Stadyum çevresindeki genel temizlik çalışmaları tamamlandı."
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.