SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR'DE BURUK VEDA

Yenişehir'de görev sürelerini tamamlayan hâkim ve savcılar başka şehirlere atandılar.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR'DE  BURUK VEDA

BAŞKA ŞEHİRLERE ATANDILAR
Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz ile Hâkim Seray Korkmaz Sivas Suşehri Hâkimliği'ne, Hâkim M. Mücahit Kaya Gaziosmanpaşa Hâkimliği'ne, Savcı Vahit Yıldırım Yozgat Savcılığı'na, Asliye Hukuk Mahkemesi Zabıt Kâtibi Emel Kutluer de Van Edremit'e atandı.
 
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Tayini çıkan hâkim ve savcılar için bir veda yemeği düzenlendi. Adliye Yazı İşleri eski Müdürü İsmail Ağa'nın açılış konuşmasını yaptığı Sinanpaşa Külliyesi'ndeki veda yemeğine savcı ve hâkimlerin yanı sıra Adliye personeli katıldı.
 
ÇİÇEK VE PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Yapılan konuşmalarda Yenişehir'e veda eden hâkim ve savcılara yapmış oldukları başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür edildi. Görev yerleri değişen hâkim ve savcılara veda yemeğinin sonunda plaket, hediye ve çiçek takdim edildi.

Görev sürelerini tamamlayan hâkim ve savcıların başka şehirlere tayinleri çıkması nedeniyle bir veda yemeği düzenlendi.
Sivas Suşehri Hâkimliği'ne atanan Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz ile Hâkim Seray Korkmaz,  Gaziosmanpaşa Hâkimliği'ne atanan Hâkim M. Mücahit Kaya, Yozgat Savcılığı'na atanan Savcı Vahit Yıldırım ve Kars Adliyesi'ne atanan Asliye Hukuk Mahkemesi Zabıt Kâtibi Emel Kutluer için düzenlenen veda yemeği Sinanpaşa Külliyesi'nde gerçekleştirildi.

"GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUZ"
Sivas Suşehri Hâkimliği'ne atanan Cumhuriyet Başsavcısı Seyda Korkmaz, 2019 yılının kasım ayında Yenişehir Adalet Sarayı'nda görevini ifa etmeye başladığını hatırlatarak, "Adliye'mizdeki ilk günüm dün gibi hatırımda. Zamanın bu kadar su gibi aktığı bu durumda aslında önemli olan biriktirdiğimiz anılardır. Ben de Yenişehir Adliyesi'nden çok güzel anılarla ayrılıyorum. Özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"MESAİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Sivas Suşehri'ne atanan Hâkim Seray Korkmaz yaptığı konuşmada, "Önce teşekkür etmek istiyorum. İsmail Müdürüme çok teşekkür ederim, birlikte çalıştığım hâkim ve savcılarıma tek tek teşekkür ediyorum. İşimizin yoğun temposunda bütün işi yüklenen Dilek Müdür'üme, yeni görev yerinden kalkıp gelen İsmail Müdür'üme ve sevgili eşine, Ayşe Hanım'a, Fırat Bey'e, Yusuf Bey'e, Nazlı'ya ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Seçim Kurulu personeline, Asliye, Sulh ve Savcılık Kalemi'ne, İcra Müdürlüğü'nde çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

"HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN"
Hâkim Rıdvan Kara da yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Hâkim ve savcı meslektaşlarımızla çok uyumlu çalıştık. Kendileriyle çok güzel dostluklar kurduk. Dünya küçük belki yine aynı yerde çalışma fırsatımız olur. Bunu canı gönülden isterim. İnşallah Allah yollarını açık eder. Ayağınıza taş değmesin, her şey gönlünüzce olsun."
Hâkim Gamze Bahadır ise şunları söyledi: "Bana her zaman destek oldunuz. Bundan sonraki görev yerinizde başarılar diliyorum" dedi.
İstanbul Gaziosmanpaşa'ya tayin olan Hâkim M. Mücahit Kaya, görev süresince destek olan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.
Cumhuriyet Savcısı Zehra Varol, "Savcımın yeri benim için çok ayrı, kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" derken, Cumhuriyet Savcısı Vahit Yıldırım "Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmadınız. İlk defa meslek hayatıma buradan başladık. İlk görev yerim burası. Ben burada evlendim, güzel kızım burada dünyaya geldi. Nereye gidersem gideyim Yenişehir her zaman ayrı bir hatıra olarak kalacaktır" dedi.
Van Erdemit'e atanan Asliye Hukuk Mahkemesi Zabıt Kâtibi Emel Kutluer de mesai arkadaşlarına teşekkür edip "Sizleri iyilik ve güzellikle anacağım. Benden yana hakkım varsa herkese helal olsun, sizler de helal edin. Rabbim hepimizi ahlaklı, güzel iyi insanlarla karşılaştırsın" diye konuştu.
Asliye Hukuk Hâkimi Gamze Bahadır, Hâkim Muammer Önder de başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

"ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN"
Açılış konuşmasını yapan Adliye Yazı İşleri eski Müdürü İsmail Ağa ise şunları kaydetti: "Sayın hâkimlerimiz, Sayın Cumhuriyet Savcılarımız, sayın avukatlarımız, Adliyemizin ve cezaevimizin kıymetli personelleri olan çalışma arkadaşlarım ve eşleri ile uzaktan ve yakından bu veda yemeğine iştirak eden misafirlerimiz, malumlarınız olduğu üzere Cumhuriyet Başsavcımız Seyda Korkmaz ile muhterem eşleri Hakim Seray Korkmaz'ın Sivas Suşehri'ne, Cumhuriyet Savcımız Vahit yıldırım'ın Yozgat'a, Hâkimimiz Muhammed Mücahit Kaya'nın İstanbul Gaziosmanpaşa'ya, Zabıt Katibesi Emel Kutluer'in Van ili Edremit ilçesine tayinleri münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz veda gecesine hoş geldiniz sefalar getirdiniz, sağ olasınız, hepinizi en derin saygı, engin sevgi ve gönülden muhabbetlerimle selamlıyorum,   özü güzel, sözü güzel, gönlü güzel cumhuriyet savcılarımız ile hakimlerimiz ve katibe hanım kardeşimizin ilçemizde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine adliyemiz Adına teşekkür ediyor bundan sonraki yeni görev yerlerinde ve yaşamlarında hayırlı sağlıklı ve başarılarının daim olmasını diliyorum, Allah yollarını bahtlarını açık etsin, yâr ve yardımcısı olsun inşallah."


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.