SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Belediyespor tam kadro top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Yenişehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı. Yenişehir Belediyespor’lu oyuncular ve teknik heyet sahaya indi. Yenişehir İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı teknik direktör Sadri Güler gözetiminde gerçekleşti. Yeni transferlerle birlikte sezonun ilk antrenmanını, takım tam kadro ile yaptı. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serhat Savcı ile yönetim kurulu üyeleri de ilk antrenmanı takip ederek oyunculara ve teknik heyete moral verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2021 13:53
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2021 13:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Belediyespor tam kadro top başı yaptı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Yenişehir Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladı.
Yenişehir Belediyespor’lu oyuncular ve teknik heyet sahaya indi. Yenişehir İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen sezonun ilk antrenmanı teknik direktör Sadri Güler gözetiminde gerçekleşti. Yeni transferlerle birlikte sezonun ilk antrenmanını, takım tam kadro ile yaptı. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serhat Savcı ile yönetim kurulu üyeleri de ilk antrenmanı takip ederek oyunculara ve teknik heyete moral verdi.


 
"BU SENE BAL LİGİNDE İDDALIYIZ"
 Yeni sezonun hayırlı olmasını kaydeden Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, ‘ Öncelikle 2021-2022 futbol sezonumuz hayırlı olsun. Cenab-ı Allah tüm sporcularımızı kazandan beladan uzak tutsun. Yeni transferlerimizle birlikte iyi bir takım ortaya çıkardık. Takımımıza güveniyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızın bu sezon bizlere keyifli maçlar seyrettireceğine inancımız tam’ dedi. 


 
‘TAKIMIMIZIN YANINDAYIZ’
 Yenişehir Belediyespor Kulüp Başkanı Serhat Savcı “Teknik heyetinden futbolcusuna, yöneticisine taraftarına şehrimizin takımı Yenişehir Belediyespor’umuzun yanındayız. Sezon öncesi takımımıza takviyeler gerçekleştirdik. Güçlü yönetim güçlü, kadro parolasıyla çıktığımız bu yolda bize destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.