SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Belediyespor'da durmak yok

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2021 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2021 14:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Belediyespor'da durmak yok

Yenişehir Belediyespor Kulübü Başkanı Serhat Savcı, Bölgesel Amatör Ligi (BAL) karşılaşmalarının pandemi nedeniyle mayıs ayı sonuna ertelenmesine rağmen takımın çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirtti. Haftanın 6 günü Yenişehir Stadyumu'nda antrenmanların devam ettiğini anlatan Savcı, bu arada 4 de hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Savcı, "Takım oyuncularımızın moral ve kondisyonu son derece iyi düzeyde. Maçların ertelendiği mayıs ayında başlayacağını düşünerek hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
BURADAN İÇERİYE DEVAM VERELİM...
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ekiplerinden Yenişehir Belediyespor'da durmak yok. Haftanın 6 günü antrenmanlarını sürdüren Yenişehir Belediyespor'da hedef 3. Lig olarak belirlendi.

     Kulüp Başkanı Serhat Savcı, 17 Nisan'da başlatılması kararlaştırılan liglerin mayıs ayı sonuna ertelendiğini hatırlattı. Mayıs ayı sonunda liglerin başlayacağını hesaplayarak hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Savcı, "Hedefimiz elbette 3'üncü Lig" diye konuştu.
     Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı erteleme kararına rağmen oyuncuların, haftanın 6 günü Yenişehir Stadyumu'nda antrenmanlara çıktığını dile getiren Savcı, "Mayıs ayı sonunda liglerin açılmama olasılığını hiç düşünmeden çalışıyoruz. Karşılaşmalarda hedefimiz centilmence bir oyun sergileyip 3'üncü lige yükselmek. Bu amaç için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Yenişehirlilerin de bizlere her sezon olduğu gibi desteklerini göstereceklerine inanıyoruz" dedi.
     Yenişehirlilere ve oyuncularına güvendiklerini vurgulayan Savcı, takımın yeni transferlerle taze kana kavuştuğunu sözlerine ekledi.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.