SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİŞEHİR BARCIN'DA SU DEPOSU SEVİNCİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi 7 aylık bir çalışmayla Yenişehir Barcın Köyü'ne yeni bir su deposu kazandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2022 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2022 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİŞEHİR BARCIN'DA SU DEPOSU SEVİNCİ

500 TON KAPASİTELİ

Yenişehir Barcın Köyü, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmasıyla yeni bir su deposuna kavuştu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Daire Başkanlığı'nın 7 ay süren çalışması sonrası 500 tonluk su deposunun yapımı tamamlandı.
 
İHTİYACI KARŞILAYACAK

Yıllardır kullandıkları su deposunun 80 ton kapasiteli olduğunu belirten Barcın Köyü Muhtarı İsmail Yüksel, "Bugün o kadar çok mutluyum ki anlatmaya kelimeler yetmez. 500 tonluk yeni depo köyümüzün ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak" diye konuştu.
 
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Muhtar Yüksel, emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç ve ekibine teşekkür etti.
 
Muhtar Yüksel, "Su sarfiyatını karşılayamayan eski depomuz ayrıca özel bir şahsın arazisinde kurulu bulunuyordu. Yeni deponun inşa edilmesiyle bu sorunumuz da çözüme kavuştu" dedi.
 
Yenişehir Barcın Köyü'nde yeni su deposu sevinci yaşanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi köyde 7 ay süren çalışmayla 500 ton kapasiteli yeni bir su deposu inşa etti.
Köyde Muhtarı İsmail Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.
Yıllardır kullandıkları 80 tonluk deponun yetersiz kaldığını belirten Barcın Muhtarı İsmail Yüksel, "Yaptığımız girişimler sonrası harekete geçen Büyükşehir Belediyesi 7 aylık bir çalışmayla köyümüze yeni bir su deposu kazandırdı. Köyümüzün önemli bir eksiği de böylece tamamlanmış oldu" dedi.
Barcın'da 480 nüfusun yaşadığını ifade eden Muhtar Yüksel, bunun yanında hayvan yetiştiriciliğinin de yoğun biçimde yapıldığını anlattı. Muhtar Yüksel, 80 tonluk deponun artık kullanılmayacağını kaydetti. Muhtar Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç, Genel Müdür Yardımcıları İsmail Gerim ve Devrim İzgi'ye ve ekibine teşekkür etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.