SON DAKİKA
Hava Durumu

Yenişehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ağa'ya Başkan Aydın'dan yaş günü sürprizi

Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği “Bir Kitap Bir Umut” adlı kitap bağışı kampanyası önceki gün Yenişehir'de de başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2021 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2021 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Yenişehir Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Ağa'ya  Başkan Aydın'dan yaş günü sürprizi

Özel Haber: Ebru ERGÜL



     Bağışlanan kitapların Ceza İnfaz Kurumu kütüphanelerine gönderileceği kampanyanın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısının bitiminde Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Adliye Yazı İşleri Müdürü İsmail Ağa'ya yaş günü olması dolayısıyla el yapımı ipek koza Türk Bayrağı hediye etti.



     Başkan Aydın'ın yoğun iş programı ve gündemi olmasına rağmen kendisinin doğum gününde el yapımı koza İpek Türk Bayrağı hediye etmesinden onur duyduğunu belirten Ağa, "Beni onurlandıran Şehrül Emin sevgili Başkanımız Davut Aydın Bey kardeşime etkinliğimize katılım sağladığı ve şahsıma takdim etmiş olduğu hediyesi ićin çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcısı olsun inşallah" dedi.

     Ağa ayrıca Adalet Bakanlığı Ceza Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ortaklaşa düzenlediği 'Bir Kitap Bir Umut' adlı kitap bağışı kampanyasına katılım sağlayarak kitabın, kitapla buluşmanın insanı topluma, insanı kendisine yaklaştıracağına, barıştıracağına, toplumla bütünleştireceğine olan inancı ile kampanyaya destek olan Başkan Aydın'a teşekkür etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.