SON DAKİKA
Hava Durumu

YENİDEN REFAH İSTANBUL’DA MUSTAFA DOĞAN DÖNEMİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İstanbul İl Başkanı olarak Mustafa Doğan’ın görevlendirildiğini duyurdu. Erbakan , eski başkan Hüseyin Terzi’ye bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti. 

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2022 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2022 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENİDEN REFAH İSTANBUL’DA MUSTAFA DOĞAN DÖNEMİ

Doğan’ın uzun süre Türk Hava Yolları’nda üst düzey yöneticilik yaptığı kamuoyunda biliniyor.


Mustafa Doğan Kimdir?

1978 yılında Almanya’da doğan ve orta öğrenimini Develi İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Doğan, siyasetle ilk gençlik yıllarında, Refah Partisi'nde aktif olarak yer alarak tanıştı.

Doğan, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde  Fen Edebiyat Fakültesi'nde Kimya bölümü üzerine üniversite de eğitim görürken Milli Gençlik Vakfı'nda (MGV) üniversite teşkilatında faaliyet gösterdi.

Aachen Üniversitesi’nde kimya bölümünde Almanca ve kimya üzerine eğitim aldı. Münster Üniversitesi’nde “ Nano Teknoloji “ üzerine yüksek lisansını tamamlayan Doğan, o yıllarda da Milli Görüş organizasyonlarında de çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı.

Almanya’da ilaç sanayinde önde gelen firmalardan Bayer firması’nda Leverkusen’de Ar-Ge bölümünde çalışmalar gerçekleştiren Doğan, sonrasında  Türk Hava Yolların’da satış biriminde çeşitli kademelerde görev yaptıktan sonra Satış Başkan Yardımcılığı Amerika Kıtası görevini 7 yıl sürdürdükten sonra görevinden ayrıldı.

Doğan , evli ve 3 çocuk babası olup İngilizce, Almanca , İspanyolca ve Arapça bilmektedir.


STK ÇALIŞMALARI


Mustafa Doğan’ın 2002’den günümüze kadar yer aldığı STK’lar arasında Avrupa Milli Görüş Teşkilatı olan IGMG Aachen’de yöneticilik, Anadolu Gençlik Derneği Başakşehir ilçe yönetim kurulu üyeliği , İnternational Youth Forum (İYFO) , İlim Yayma Cemiyeti, Tekder gibi kuruluşlar bulunuyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.