SON DAKİKA
Hava Durumu

YENÇİDER'DE YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

Yenişehir Çiçeközü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda yönetim değişti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2022 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2022 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
YENÇİDER'DE YENİ YÖNETİM İŞ BAŞINDA

"20 YIL GÖREV YAPTIK"
Görevi devreden Başkan Fikret Kirişçi şunları kaydetti: "Biz yaklaşık 20 yıldır sorumluluk içinde derneğimizi her zaman her yerde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Hizmet bayrağını devralan Hilmi Kuran kardeşimiz ve yönetim kuruluna başarılar dilerim."

 

"HİZMET ETMEK İÇİN VARIZ"
Bayrağı devralmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını belirten Yençider'in yeni başkanı Hilmi Kuran ise "Fikret Kirişçi ve yönetiminden devraldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek, arkadaşlarımla bayrağı daha ileriye taşımak için üyelerimize söz veriyoruz" dedi.

 
"KİRİŞÇİ ONURSAL BAŞKAN"
Kongrede söz alan Çiçeközü Muhtarı Nizamettin Filiz ise Fikret Kirişçi'yi derneğin onursal başkanı olarak ilan etti. Muhtar Filiz, "Bayrağı devralan genç kardeşimiz Hilmi Kuran a da devraldığı bu zorlu fakat onurlu görevde başarılar diliyorum" diye konuştu.
 
 
 
Yenişehir Çiçeközü Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin seçimli genel kurulunda Fikret Kirişçi'nin başkanlığındaki yönetim kurulu, Hilmi Kuran başkanlığındaki yeni yönetime görevi teslim etti.
Kısa adı Yençider olan Yenişehir Çiçeközü köyü yardımlaşma ve dayınışma derneğinin seçimli genel kurulu üyelerin yoğun ilgi ve katılımı ile faaliyet raporlarının ve gelir gider bilançolarının okunmaması ve ibrası yapılarak gerçekleşti.
Köy Muhtarı Nizamettin Filiz, "Görevi devreden Fikret Kirişçi ve yönetim kuruluna köyümüzdeki hizmetler için işinden zamanında ve hatta rızıkların dan feragat ettiklerine şahit oldum. Bunun için sayın başkanımız Fikret Kirişçi'yi derneğimizin onursal başkanı olarak ilan ediyor, kendisine ve bugüne kadar çalıştığı bütün arkadaşlarına köy halkı ve şahsım adına şükranlarımı sunuyorum. Bayrağı devralan genç kardeşimiz Hilmi Kuran'a da devraldığı bu zorlu fakat onurlu görevde başarılar diliyorum. Biz köy halkı ve Muhtarlık olarak her daim yanlarında olduğumuzu bilmezlerin istiyorum. Rabbim bu yolda yâr ve yardımcıları olsun inşallah diyerek görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
Görevi devreden Kirişçi şunları kaydetti: "Geçen yılların bizler vermiş olduğu bir yorgunluk var. Artık bu görevi genç nesle devretmenin zamanın geldiğini düşündük ve aday olmamaya karar verdik. Bu süre içinde berber görev yaptığım bütün arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayrağı devralan Hilmi Kuran kardeşimiz ve yönetim kuruluna da başarılar dilerim. Bizler her zaman onların arkasında olduğumuzu da bilmelerini istiyorum dedi.
Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Kuran ise Bayrağı devralmaktan ötürü son derece mutlu olduklarını belirtti. Kuran, "Fikret Kirişçi ve yönetiminden devraldığımız bu görevi en iyi şekilde yerine getirecek, arkadaşlarımla bayrağı daha ileriye taşımak için üyelerimize söz veriyoruz" diye konuştu.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.