SON DAKİKA
Hava Durumu

Y. Belediyespor'lu Kübra Avrupa Şampiyonası'nda

Türkiye Karate Şampiyonası'nda Yenişehir Belediyespor'u temsil eden milli sporcu Kübra Yazıcı, elemeleri namağlup tamamlayıp Finlandiya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2021 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2021 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Y. Belediyespor'lu Kübra Avrupa Şampiyonası'nda


ÖZEL HABER: KAAN KOÇAK
"MADALYAYLA DÖNECEK"

Bugüne kadar birçok uluslararası şampiyonada iyi dereceler elde eden Kübra Yazıcı, Yenişehir Belediyespor'u temsil ettiği Türkiye Karate Şampiyonası'nda elde ettiği başarılarla Avrupa Karate Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. Kübra Yazıcı'yı ve antrenörü Cemil Çakır'ı kutlayan Belediye Başkanı Davut Aydın, "Finlandiya'da gerçekleştirilecek olan 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası'na Bursa'dan sadece Kübra Yazıcı katılacak. Milli sporcumuz Kübra Yazıcı'nın Finlandiya'dan da başarılarla döneceğine inanıyoruz" dedi.

 

"KÜBRA'YA GÜVENİYORUZ"
Kübra Yazıcı'nın antrenörü milli antrenör Cemil Çakır ise Kübra'nın pandemi döneminde de çalışmalarını aksatmadığını anlattı. Kübra Yazıcı'nın aynı zamanda İnegöl'de öğrenimini sürdürdüğünü ifade eden Çakır, "Türkiye ve Balkanlar'da yapılan birçok uluslararası yarışmada güzel dereceler elde etti. 7 yıldır karate sporunu yapıyor. 20 Ağustos'ta Finlandiya'da Avrupa Şampiyonası başlıyor ve 22 Ağustos'ta sona eriyor. Şampiyona, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı kategorilerinde yapılacak. Kübra'ya güveniyoruz" diye konuştu.
 


Yenişehir Belediyespor’lu sporcu Kübra Yazıcı, Türkiye Karate Federasyonu tarafından Şanlıurfa'da düzenlenen 56 ülkeden 376 kulüp ve yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı 21 yaş altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda elde ettiği derecelerle Finlandiya'da yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Avrupa Şampiyonası elemelerini namağlup tamamlayarak Finlandiya'da yapılacak şampiyonaya katılacak olan Kübra Yazıcı'nın başarısı Yenişehir'de heyecan yarattı.

"SPORCUMUZU VE ANTRENÖRÜNÜ KUTLUYORUM"
     Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, "Yenişehir Belediyespor'umuzun milli sporcusu Kübra Yazıcı Avrupa Şampiyonası'na katılma başarısı elde etti. Finlandiya'da gerçekleştirilecek olan 21 yaş altı Avrupa Şampiyonası'na Bursa'dan sadece Kübra Yazıcı katılacak. Milli sporcumuz Kübra Yazıcı ve milli antrenör Cemil Çakır'ı çalışmalarından ve başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.



"BAŞARILI BİR SPORCU"

     Kübra Yazıcı'nın antrenörü milli antrenör Cemil Çakır, Kübra'nın pandemi döneminde de çalışmalarını aksatmadığını anlattı. Kübra Yazıcı'nın aynı zamanda İnegöl'de öğrenimini sürdürdüğünü ifade eden Çakır, "Türkiye ve Balkanlar'da yapılan birçok uluslararası yarışmada güzel dereceler elde etti. 7 yıldır karate sporunu yapıyor. Ağustos ayının 2'nci haftası Finlandiya'da Avrupa Şampiyonası başlıyor. Şampiyona, Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı kategorilerinde yapılacak. Kübra'nın çok iyi dereceler yapacağına inanıyoruz" dedi.



"GÜZEL DERECELERLE DÖNECEĞİM"

     Avrupa Şampiyonası'na katılmaktan ötürü çok mutlu olduğunu dile getiren Kübra Yazıcı da "Ülkemi böyle bir organizasyonda temsil etmekten ötürü çok mutluyum. Herkes bana maddi ve manevi destekte bulundu. Herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah en güzel derecelerle döneceğim" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.