SON DAKİKA
Hava Durumu

ULUTEK Teknopark yöneticilerinden Yenişehir TSO'ya ziyaret

ULUTEK Teknopark Yönetimi, teknolojide deneyimli çözüm ortaklarını sanayi ile buluşturacak olan ULUTEK Partnerim Platformunu yaygınlaştırmak amacıyla ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2021 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2021 17:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
ULUTEK Teknopark yöneticilerinden Yenişehir TSO'ya ziyaret

  ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gedikli, Kurumsal İlişkiler Sorumlusu Huri Elalmış ve Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa Kahraman, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ettiler. 

   Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Meclis Başkanı Salih Hoşgönül, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Torun, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ömer Hamamcılar, ile bir araya geldi. Görüşmelerde, Bursa’nın teknoloji tabanlı iş ortağı programı ULUTEK Partnerim hakkında bilgiler verildi.
 
SANAYİNİN İHTİYACINA HIZLI ÇÖZÜM
Şehrin teknoloji ve inovasyon odaklı gelişimine katkı sağlayacak ortaklaşa girişimler ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı görüşmelerde Ulutek Partnerim platformunu anlatan ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Karagöz, “Hızla değişen teknoloji çağını Bursa’daki sanayicilerimiz ile birlikte yakalamayı amaçlıyoruz. ULUTEK Partnerim platformu, bu noktada firmalara yenilikçi bir çözüm ortağı konumunda bulunuyor. 160’ı aşkın işletmemizin yanında ULUTEK Teknopark güvencesiyle sanayinin ürün ihtiyacı, en etkin ve hızlı biçimde çözüm bulmuş olacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.