SON DAKİKA
Hava Durumu

Ülke siyasetine Yenişehir'den taze kan

Yenişehirli genç siyasetçi Selçuk Efe, Yeniden Refah Partisi Gençlik Politikaları Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2022 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2022 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Ülke siyasetine Yenişehir'den taze kan

İLK SINAVDAN BAŞARIYLA GEÇTİ
Yeniden Refah Partisi Gençlik Politikaları Kurulu'nun düzenlediği "Gençlik Politikaları Vizyonumuz ve 100 Günlük Eylem Tasarısı" programı,  Ankara Green Park Otel'de yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Yenişehirli genç siyasetçi Selçuk Efe, başarılı bir organizasyona imza attı.

ERBAKAN'A PLAKET TAKDİM ETTİ
Farklı üniversitelerden 50 öğrenci ile kahvaltıda bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gençlerin sorularını yanıtladı. Erbakan'a, gençliğe verdiği destek nedeniyle Efe tarafından plaket ve dolma kalem takdim edildi.

ERBAKAN GENÇLERİN SORULARINI YANITLADI
İktidara geldiklerinde milli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin ihyası için Milli Gençlik Maarif Ajansı kuracaklarını belirten Erbakan, gençlere istihdam sağlamak için 634 projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Gençlere ilk araba ve ev alımlarında faizsiz destek kredisi verileceğini ifade eden Erbakan, "Yurt ve barınma olanakları eksiksiz sağlanacak. Sosyal yardımlardan gençlerimiz hak ettiği payı alacaklar. İlk defa ticarete atılan 30 yaş ve altı gençlerimizin ilk kurdukları şirketler 2 yıl süreyle vergiden muaf tutulacak" dedi.








 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.