SON DAKİKA
Hava Durumu

UESKON Genel Başkanı İbrahim Danacılar iftarını Bursa’da dostlarıyla açtı

Çekirge bölgesinde özel bir otelde UESKON Genel Başkanı İbrahim Danacılar tarafından özel olarak tertip edilen iftar programına Danacılar’ın aile dostları, iş insanları ve UESKON Genel Başkan Yardımcısı görevine atanan Mahmut Yayla katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2022 12:59
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 12:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
UESKON Genel Başkanı İbrahim Danacılar iftarını Bursa’da dostlarıyla açtı

Yaptığı açılış konuşmasında iyiliğin, kardeşliğin ve yardımseverliğin, manevi duyguların en üstte yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifin öneminden bahseden Başkan Danacılar “Mübarek bir ayın içerisindeyiz. Öncelikle bizi bu kutlu günlere çıkartan Allah’a şükürler olsun. Bu Ramazan ayında ilk iftar davetimizi Bursa’da verdik. İnşallah Ankara ve İstanbul’da da UESKON olarak iftar programlarımızı yapacağız. Biz her şeyden önce dostluğun ve insanın önemini kadrini çok iyi biliyoruz. Paranın alamayacağı tek şey dostluklarımızdır. Şükürler olsun dostlarımız ile bir aradayız. Biz “Devlet Ebed Müddet” ekseninde devletimiz ve milletimizin menfaatleri için bundan önce nasıl çalıştıysak bundan sonra da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
İftar Programına katılan DNC Holding Basın işlerinden sorumlu Genel Müdürü Bursalı influencer Emirhan Bildişli’de tüm İslam aleminin Ramazan ayını kutladı ve hayırlara vesile olmasını diledi.
 
Uluslararası Ekonomik İlişkiler Konseyi Genel Başkanı İbrahim Danacılar tarafından düzenlenen iftar programı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.






 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.