SON DAKİKA
Hava Durumu

Turnuvanın şampiyonu Selimoğlu Emlak

Yenişehir'de Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından "Kötü Alışkanlıklara Bir Smaç da Sen Vur" sloganıyla düzenlenen Karma Voleybol Turnuvası'nda Selimoğlu Emlak şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2022 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2022 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Turnuvanın şampiyonu Selimoğlu Emlak

Önceki akşam oynanan final karşılaşmaları sonrasında 100.Yıl Gençlik 2'nci, Asude-13'üncü, Anda-Ake ise turnuva 4'üncüsü oldu.
Belediye Başkanı Davut Aydın, kupa töreninde Kaymakam Rahmi Köse ile birlikte turnuvanın ekiplerini tebrik ettiler.
Yenişehir'de Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından "Kötü Alışkanlıklara Bir Smaç da Sen Vur" sloganıyla düzenlenen Karma Voleybol Turnuvası'nda Selimoğlu Emlak şampiyon oldu. Önceki akşam oynanan final karşılaşmaları sonrasında 100.Yıl Gençlik ikinci, Asude-1 üçüncü, Anda-Ake ise turnuva dördüncüsü oldu.
Belediye Başkanı Davut Aydın, kupa töreninde Kaymakam Rahmi Köse ile birlikte turnuvanın ekiplerini tebrik ettiler.
İlçede spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek, gençleri spora yönlendirmek, onları her türlü kötü alışkanlıktan korumak ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacında olduklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, "İlçe Kaymakamlığımız, Belediye Başkanlığımız ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce 'Kötü Alışkanlıklara Bir Smaç da Sen Vur' sloganıyla düzenlenen Karma Voleybol Turnuvasında  1.’inci olan Selimoğlu Emlak’ı, 2'nci olan 100. Yıl Gençlik’i, 3'üncü olan Asude-1’i ve 4’üncü olan Anda-Ake sporcularını tebrik ediyorum. Voleybol Turnuvasına katılan tüm sporcularımıza, müsabakayı başarılı bir şekilde yöneten hakem ekibine ve ilçemizde sporun gelişmesi adına turnuvada emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" dedi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.