SON DAKİKA
Hava Durumu

Türkiye şampiyonu Yenişehir'den

İstanbul'da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası'nda Yenişehir Belediyespor’lu Osman Emre Kula, Türkiye şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2021 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2021 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Türkiye şampiyonu Yenişehir'den

BAŞARI ÜSTÜNE BAŞARI GELİYOR
Yenişehir Belediyesporlu sporcular katıldıkları yarışmalarda önemli dereceler almaya devam ediyor. Son olarak İstanbul'da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Karate Şampiyonası'nda Yenişehir Belediyespor’lu Osman Emre Kula, Türkiye şampiyonu oldu. Kula bu başarısıyla İran'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda milli takımdaki yerini aldı. Belediye Başkanı Davut Aydın, "Sporcumuzu ve hocamız Cemil Çakır'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzun daima yanındayız" dedi.



"BAŞKAN AYDIN'A TEŞEKKÜR..."
Antrenör Cemil Çakır ise "2016 yılında engelli sporcu arayışına girdik. Emre Kula, evinde oturuyordu. İstikrarlı bir çalışma gösterdi. 2017'de Türkiye şampiyonu ve olimpiyat 5'incisi oldu. Sakarya'da Türkiye şampiyonu oldu. Kasım ayında İran'daki dünya şampiyonasına katılacak. Önümüzdeki yıl 22 Mayıs'ta Brezilya'da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatı'na katılacak" dedi. Antrenör Çakır, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Davut Aydın'a teşekkür etti.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.