SON DAKİKA
Hava Durumu

Turizm tanıtım aracı Yenişehir'de

Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm Tanıtma Birliği'nin mobil turizm tanıtım aracı Yenişehir'de tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtıyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2021 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2021 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Turizm tanıtım aracı Yenişehir'de

ÖZEL HABER: ERHAN KOÇAK
"GİRİŞİMLERİMİZDEN OLUMLU SONUÇ ALDIK"

Mobil turizm tanıtım aracını İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Ersöz'le birlikte ziyaret eden Kaymakam Suat Seyitoğlu, "Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm Tanıtma Birliği faaliyet olarak ilçelerde de stant oluşturuyor. Bu standın oluşturulması için biz teklifte bulunduk ve girişimlerimizden olumlu sonuç aldık" dedi. Seyitoğlu, "Bu çalışma, ilçenin tarihsel dokusuna uygun bir çalışma oldu. Yenişehir halkının beğenisine sunuldu. Çeşitli eserler, tanıtım CD'leri yer alıyor. Bazı eşyalar hediye olarak sunuluyor" diye konuştu.
 
"YENİŞEHİR DESTİNASYON MERKEZİNE DÖNÜŞEBİLİR"
Yenişehir'in, Bursa'nın tarihsel kimliğine uygun bir şehir olduğunu belirten Kaymakam Suat Seyitoğlu, "Bursa Osmanlı'ya başkentlik yapmış bir şehirdir. Yenişehir ise Osmanlı'nın ilk başkentidir. Mobil turizm tanıtım aracının stant açması ilçenin tarihsel dokusuna uygun bir çalışma oldu. Yenişehir halkının beğenisine sunuldu. Bu stantta çeşitli eserler, tanıtım CD'leri yer alıyor. Bazı eşyalar hediye olarak sunuluyor" diye konuştu. Seyitoğlu, Yenişehir'in, önemli bir destinasyon merkezine dönüşeceğine inandığını sözlerine ekledi.
 

 
     Bursa Büyükşehir Belediyesi Turizm Tanıtma Birliği'nin mobil turizm tanıtım aracının son durağı Yenişehir oldu. Yenişehir'de stant açan turizm tanıtım aracına ziyarette bulunanlara Bursa'yı tanımaları için broşür veriliyor, Bursa hakkında bilgiler sunuluyor.



     Turizm tanıtım aracının Yenişehir'de de stant açması için yaptıkları girişimlerden olumlu sonuç aldıklarını belirten Yenişehir kaymakamı Suat Seyitoğlu, "Yenişehir Bursa'nın tarihsel kimliğine uygun bir şehirdir. Yenişehir Osmanlı'nın ilk başkentidir. Bu çalışma, ilçenin tarihsel dokusuna uygun bir çalışma oldu. Yenişehir halkının beğenisine sunuldu. Çeşitli eserler, tanıtım CD'leri yer alıyor. Bazı eşyalar hediye olarak ziyaretçilere sunuluyor" dedi.



    Yenişehir'in Osmanlı'nın ilk başkenti olmasından dolayı önemli bir destinasyon merkezine dönüşme potansiyelinin bulunduğuna işaret eden Seyitoğlu, "Yenişehir özlemiş olduğumuz bu tabloya mutlaka kavuşacaktır" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.