SON DAKİKA
Hava Durumu

TÜM YENİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ

1. kümedeki şampiyonluğu ikili avarajla kaybeden Yenişehir Esnafdoğanspor Başkanı Deniz Dörtkardeş kendilerine destek olan tüm Yenişehir halkına teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
TÜM YENİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR EDERİZ

   Deniz Dörtkardeş, ‘1. Küme 2. grupta şampiyon olan Gülbahçespor ile 45 puanda olmamıza rağmen ikili avarajla şampiyonluğu kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Sezon başından beri bir aile gibiydik. Bu ortamın sağlanmasında emeği geçen başta Yenişehirli spor severler olmak üzere, ana sponsorumuz Müftüoğlu Emlak’a, Servis Kooperatifi Başkanı Şükrü Sezer’e, yönetici arkadaşlarıma, teknik heyet ve futbolcularımıza bizlere bu güzelliği yaşattıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum’ dedi.
   Önümüzdeki sezon da aynı aile ortamı ile aynı havayı yakalayacaklarını belirten Dörtkardeş, ‘Hedefimiz önümüzdeki yıl şampiyon olmak. İnşallah bu kez işi şansa bırakmayacağız. Yenişehir halkı bize sahip çıkıp destek olduğu sürece bu ortam hiç bozulmayacak.  Her maçımızda dolu tribünlere oynamak bize olan ilgi ve sevgiyi gösterdi. Bu nedenle bu taraftara şampiyonluk hediye edeceğiz’ diye konuştu.
   Sezon başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettiklerini de belirten Dörtkardeş, ‘Şimdi U-13 ve U-14 maçlarımız devam ediyor. İki takımızda şu an başarılılar. Spor okulumuz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki sezonlarda alt yapımızdan gelen oyuncularla daha iyi bir takım olacağız’ diye konuştu.



   Aynı puanı alan ancak ikili avarajla şampiyon olan Gülbahçespor’u da tebrik eden Deniz Dörtkardeş, ‘Biz sporu hiç çirkinleştirmeden yolumuza devam ettik. Güzel maçların ardından güzel sonuçlar aldık. Ancak rakibimiz Gülbahçespor gülen taraf oldu. Kendilerini kutluyor ve Süper Amatör kümede başarılar diliyorum’ dedi.
   Sezon boyunca oynadıkları maçlarda hakem hatalarının da yaşandığına dikkat çeken Deniez Dörtkardeş, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Sonuç da hakemlerde insan ve hata yapmaları normal. Bu yüzden kesinlikle buna sığınmıyoruz. Hiç kimse bile bile hata yapmaz. Bu zamana kadar asla hakemlerimiz için konuşmadık. Bursa amatör camiasına, hakem ve gözlemci camiasına da teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon daha az hata yaparlar. Sonuç da futbolda takımlar kadar hakemlerin de yeri var ve hakemlerle futbolcular bir bütün. Bütün hakem camiasına teşekkür ediyor tüm hakemlerimize başarılar diliyorum’
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.