SON DAKİKA
Hava Durumu

TMO Yenişehir'de alımlara başladı

Buğday hasadının başlamasıyla birlikte Yenişehir'de yetiştirilen buğdaylar ve arpalar tüccara, un fabrikalarına ve TMO'nun alım merkezine teslim ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2022 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2022 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
TMO Yenişehir'de  alımlara başladı

"ÇİFTÇİMİZE HAYIRLI OLSUN"
Belediye Başkanı Davut Aydın ve beraberindeki Yenişehirli yöneticiler, TMO'nun alım merkezini ziyaret edip alımlarla ilgili bilgi alıp TMO yetkilileriyle görüştüler. Başkan Aydın, TMO'nun ilçede kalıcı alım merkezi kurması için girişimlerde bulunduklarını belirtti.
 
"MEMLEKETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Alım merkezinde incelemelerde bulunduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu "Çiftçimizin memnun olduğunu duymak bizleri ayrıca sevindirdi. Ne yapıyorsak memleket için canla başla yapıyoruz" diye konuştu.


 
"KALICI ALIM MERKEZİ KURULMALI"
Geçen hafta başlayan alımlara bayram tatili nedeniyle ara verildiğini ve bayramın 3'üncü günü tekrar alımlara başlandığını söyleyen Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş ise TMO'nun ilçede kalıcı alım merkezi kurması gerektiğini ifade etti.


 
Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Fikret Hatipoğlu, MHP İlçe Başkanı Arif Eren, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldal, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Alım Muhafaza Daire Başkanı Gökhan Gürbüz ve Balıkesir Baş Müdürü Salih Aksu, Yenişehir Biber Pazarında bulunan TMO Ofisi Buğday ve Arpa Alım Merkezi'nde incelemelerde bulundular.
Belediye Başkanı Davut Aydın, TMO'nun ilçede kalıcı alım merkezi kurması gerektiğini belirterek, "Destek bizden, gayret çiftçimizden, bereket Allah’tandır" dedi.
Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş da çiftçilerin alım merkezine ürün getirmesiyle kalıcı alım merkezinin kurulabileceğini anlattı. Aktaş, "Bugün TMO bölge müdürümüz alım istasyonuna gelerek çiftçilerimizin sorunlarını dinledi gelecek yıllarda bu yoğunlukta buğday ekimi gerçekleşirse geçici alım merkezi yerine kalıcı bir alım istasyonu istasyonu yapılmasını talep ettik" diye konuştu.
 

 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.