SON DAKİKA
Hava Durumu

TİMSAH MAÇA HAZIR!

Yeşil-beyazlılar, bu akşam Balıkesir deplasmanında 3 haftalık galibiyet hasretine son vermek ve play-off iddiasını sürdürmek için mücadele edecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2021 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2021 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
TİMSAH MAÇA HAZIR!

Spor Toto 1.Lig'de ilk 6'ya girmeyi hedefleyen Bursaspor, 22. hafta mücadelesinde, bu akşam Balıkesirspor deplasmanında galibiyet arıyor.

HAKEM BURAK PAKKAN İLK KEZ...

Balıkesir Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemlerinden Burak Pakkan yönetecek. Pakkan'ın yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. 4.hakem ise Demokrat Özgür Güneş... Hakem Pakkan, bu sezon 2 takımın da ilk kez bir maçında görev yapacak.

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli mücadeleyi TRT SPOR canlı olarak ekrana gelecek. Ayrıca, karşılaşmayı BeinSports da naklen verecek.

3 HAFTALIK HASRET BİTSİN

Ligde 3 haftadır galibiyete hasret olan Bursaspor, haftaya 31 puan ile 9.sırada girdi. Yeşil-beyazlılar, bu mücadeleyi kazanarak, play-off iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Balıkesirspor ise, 20 puanla düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor.

BAL-KES'TE 2 CEZALI VAR

Balıkesirspor'da iki savunma oyuncusu Batuhan İşçiler ve Berat Aydoğdu, cezaları nedeniyle  forma giyemeyecek. Timsah'ta ise, cezalı oyuncu bulunmuyor.

5 İSİM CEZA SINIRINDA

Yeşil-beyazlı takımda, 3'er sarı kartı bulunan Burak Kapacak, Ramazan Keskin, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz ve Aykut Akgün ceza sınırında bulunuyor. Bu 5 oyuncudan; 21 Balıkesir deplasmanında sarı kart gören olursa, 25 Şubat Perşembe akşamı Timsah Arena'da oynanacak Menemenspor maçında forma giyemeyecek.

Sakatlıklar nedeniyle Bursaspor'un nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merakla bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.