SON DAKİKA
Hava Durumu

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 1.535 m² kerpiç ev ve ahır mahkemeden satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ Süleymanpaşa'da 1.535 m² kerpiç ev ve ahır mahkemeden satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Tekirdağ Süleymanpaşa'da 1.535 m² kerpiç ev ve ahır mahkemeden satılıktır

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
T.C.TEKİRDAĞ 2. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞUNDAN
Dosya No:2022/13 Satış

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
Taşınmazın Özellikleri Tekirdağ ili, Süleymanpaşa İlçesi, Kaşıkçı Mahallesi, Köyiçi Mevkiinde kain, 2454 parsel nolu, 1.535 m2 yüzölçümlü, "Kerpiç Ev ve Ahır ve Arsa" vasıflı taşınmaz.
Taşınmaz Üzerindeki Yapıların Özelikleri:
A-Kerpiç ev: 95 m2 büyüklüktedir. Duvarları kerpiçten inşa edilmiştir. Girişte naylonla kapalı sundurma, 2 oda, banyo, mutfak ve kilerden ibarettir. Mutfak ve kiler zemini beton, banyo seramik, diğer zeminler toprak olup banyo duvarları yarıya kadar fayans, diğer duvarlar kireç badanalı, tavanlar tahta tavandır. Çok eski bir yapıdır. Mutfak ve banyo kapısı pvc, iç kapılar eski tip ahşap kapı, pencereler eski tip ahşap penceredir. Isınma soba ile sağlanmaktadır. Yapı üzerindeki ahşap çatı eski tip kiremitle örtülüdür. Yapının dışı dış cephe boyası ile boyalıdır. Yapı yaklaşık 40-50 yıllıktır.
B-Ahır+depo: 85 m2 büyüklüktedir. Duvarları kerpiçten inşa edilmiştir. Ahır, hol ve oda olmak üzere 3 hacimden ibarettir. Zeminleri topraktır. Dış duvarları ince sıvalıdır. Pencereler eski tip ahşap malzemeden olup kapıları tahtadandır. Yapı üzerindeki ahşap çatı eski tip kiremitle örtülüdür. Yapı yaklaşık 40-50 yıllıktır.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.