SON DAKİKA
Hava Durumu

Tatlıoğlu; “Gençler Umutla Bir Yuva Kurmak İsterken Onların Hayallerini 20 Yıllık İktidar Yıkıyor!”

Bursa İl Gençlik Kolları Başkanımız, değerli kardeşim Kadir Ateş ile Şule kardeşimizin düğün merasimlerinde nikah şahitliklerini yaparak, mutluluklarına ortak olduk.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2022 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2022 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Tatlıoğlu; “Gençler Umutla Bir Yuva Kurmak İsterken Onların Hayallerini 20 Yıllık İktidar Yıkıyor!”

Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Ateş ve Ceylan Ailelerini tebrik ederim.” sözler düğüne katılan İYİ Parti TBMM Gurup Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu’na ait.
Tatlıoğlu; “Bugün İYİ bir ailenin kuruluşunun başlangıcına şahitlik ettik. Yuva kurmak zor, evlilik müessesinin devam ettirilmesi için ise büyük bir özveri ve emek harcamak lazım. Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz. Ekonomik sıkıntılardan gençler arasındaki flört dahi bitmiş! Gençlerin bırakın birbirini görmeyi, birbirleri ile mesaj yazacak imkanları bile sıfırlanmış! İki genç bugün bir kafeye gitse hesap geliyor en az 150-180 lira! Bugün bir aile kurayım deseniz sadece düğün masrafınız 200 bin liraya varıyor, ev çeyize girseniz bu rakam 500 bine yaklaşıyor, ev kiralasanız 12 bine dayanan kiralar ile karşılaşıyorsunuz, hal böyleyken gençler evlenmek için 30 yıl vadeli kredimi çeksin! Türkiye’nin gençleri 20 yıllık iktidarın vurdumduymaz ekonomi politikaları nedeniyle çarklar arasında tükeniyor, tüketiliyor! O nedenle erken seçim değil, derhal seçim! ” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.