SON DAKİKA
Hava Durumu

SPOR PROJELERİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Yenişehir'e gelen yetkililer, 30 milyon lira tutarındaki projelerin yapımı konusunda ön görüşmeleri yaptılar.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
SPOR PROJELERİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

 BAŞKAN AYDIN'LA GÖRÜŞTÜLER
Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürü Prof. Dr. Süleyman Şahin, Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altunsoy ve Spor Federasyonları Daire Başkanı Fatih Uysal Yenişehir'e gelerek Belediye Başkanı Davut Aydın'la spor yatırımlarını görüştüler.
 
BAKAN SÖZ VERMİŞTİ
Bakanlık yetkilileriyle ilçede yapılacak spor tesisleriyle ilgili istişarelerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, önceki ay Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun ilçeyi ziyaretinde çeşitli spor tesislerinin yapılacağını sözü verdiğini hatırlattı.
 
"PROJELERE ONAY ÇIKMIŞTI"
İlçeyi yeni yatırımlarla kalkındırmak ve farklı projelerin hayata geçirilmesi amacıyla yoğun girişimlerde bulunduklarını söyleyen Başkan Aydın, "Bu girişimlerden olumlu sonuçlar aldık. Son olarak 30 milyon lira tutarındaki spor tesisleriyle ilgili projelerimize de onay çıktı" dedi.
 
"ÖN GÖRÜŞMELER YAPILDI"
Spor tesislerinin yapımıyla ilgili olarak gelen konuk heyetle projelerin ayrıntısıyla ele alındığını ifade eden Başkan Aydın, "Bakanımız ilçemize kapalı spor salonu, yüzme havuzu, iki halı saha tesisi, iki voleybol ve basketbol sahası yapımının sözünü vermişti. Onaylanan bu projelerimizi bir an önce ilçemize kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor" dedi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu önceki ay ilçeyi ziyaretinde çeşitli spor tesislerinin yapılacağı sözü vermişti.
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.