SON DAKİKA
Hava Durumu

SINAV ÖNCESİ MORAL VERDİLER

Yenişehirli yöneticiler, hafta sonu yapılacak olan YKS öncesi Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören öğrencilerle toplantıda bir araya gelip sohbet ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
SINAV  ÖNCESİ  MORAL VERDİLER

"TAVSİYELERDE BULUNDULAR"
Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Halk Eğitim Müdürü H. Kemal Yılmaz sınava günler kala öğrencilerle toplantıda buluşup tavsiyelerde bulundular.
 
"İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR"
Kaymakam Köse, "Sizler Türkiye'nin geleceğisiniz. Önemli olan mücadele etmektir" derken Belediye Başkanı Aydın, "Her şey dünyanın sonu değil. Kazanabilirsiniz ya da kazanamayabilirsiniz. Siz başaracaksınız, inanmak başarmanın yarısıdır" diye konuştu.
 
"ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN"
Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da şunları kaydetti: "Hayatımızda daha çok sınavlar olacak, ama bu sınav hayatımızın sınavı olmayacak. Öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışma boşa gitmeyecek. Allah zihin açıklığı versin, kaleminiz keskin olsun." 
 
Hafta sonu gerçekleştirilecek olan 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) öncesi Yenişehir Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören öğrenciler ilçeli yöneticilerle bir araya geldiler. Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz ve Halk Eğitim Müdürü H. Kemal Yılmaz sınava günler kala öğrencilerle toplantıda buluşup tavsiyelerde bulundular.
Kendilerinin de bugünün öğrencileri gibi aynı sıralarda mücadele verdiklerini belirten Kaymakam Rahmi Köse, "O yıllarda dershaneye gitmek önemliydi. Soru kitapçığı bulamıyorduk. Ama siz şanslısınız. Yöneticileriniz sizleri önemsiyor. Bizler de şanslıyız, Belediye Başkanımız bu konuda da eğitim konusunda çok duyarlı. Sizler de bir yerlere geldiğinizde bu konuya hassasiyet göstereceksiniz. Sizler Türkiye'nin geleceğisiniz. Önemli olan mücadele etmektir. Kızım LGS sınavında başarısız oldu. Ama bu onun hayatta başarısız olacağı anlamına gelmiyor" dedi.
Belediye Başkanı Davut Aydın da "İlk üniversite sınavına girip kazanamayan biri olarak konuşuyorum" diye başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: "Öğretmenimiz bize başarısız olduğumuz için çok kızmıştı. Her şey dünyanın sonu değil. Kazanabilirsiniz, kazanamayabilirsini. Belediye Başkanı olarak sizlere hem destek olacağız, hem yardımcı olacağız. Elimizden geldiği kadar.  Sizden istediğimiz tek şey şu: Kazanamazsanız dünyanın sonu değil. Ama hepinizin kazanacağınızı inanıyoruz. Çalıştıklarınızın karşılığını alacaksınız. Sınavda başarılar diliyorum. Sınava ulaşmak konusunda araç da tahsis edebiliriz. Siz başaracaksınız, inanmak başarmanın yarısıdır."
Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz da şunları kaydetti: "Yüzdük kuyruğuna geldik. Başta Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza her türlü desteği verdiği için Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze teşekkür ediyorum. Hiçbir kurs başladığı gibi bitmez. Ama bu kurs başladığı gibi devam ediyor. Hayatımızda daha çok sınavlar olacak, ama bu sınav hayatımızın sınavı olmayacak. Öğretmen arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışma boşa gitmeyecek. Allah zihin açıklığı versin, kaleminiz keskin olsun."
Halk Eğitim Merkezi Müdürü H. Kemal Yılmaz da, gerçekleştirdikleri çalışmalara destek veren yöneticileri teşekkür etti.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.