SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmaniye'ye prestij proje

Yenişehir Osmaniye Köyü'nün Çangırık Mevkii'nde başlatılan piknik alanı, piknik göleti, şelale, yapay dere ve ağaçlandırma çalışmalarının yer aldığı proje tüm hızıyla sürüyor. Çalışmaları Kaymakam Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın ve Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2021 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2021 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Osmaniye'ye prestij proje



ÖZEL HABER: ERTAN ADANA
"PROJE BÖLGEYE DEĞER KATACAK"

     Yenişehir Osmaniye Köyü'nde Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle başlatılan geniş kapsamlı düzenleme çalışmaları planlandığı biçimde sürüyor. Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Belediye Başkanı Davut Aydın, Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz Çangırık Mevkii'ndeki çalışmaları yerinde incelediler. Köy Muhtarı Hüseyin Efe ve Anadolu Gazeteciler Birliği (AGB) Genel Başkanı Orhan Efe, konukları Çangırık Mevkii'nde karşıladı.  Yenişehirli yöneticiler, desteklenmesi gereken projenin bölgeye ciddi boyutta değer katacağına inandıklarını belirttiler.



YENİŞEHİR BELEDİYESİ DE DEVREDE
Belediye Başkanı Davut Aydın, belediye olarak bölgeye bir tuvalet inşa edeceklerini, uygun yerlere ıhlamur ve çınar fidanları dikeceklerini açıkladı. Osmaniye Muhtarı Hüseyin Efe, toplam 50 bin metrekarelik bölgede piknik alanı, piknik göleti, şelale, dere, oturma bankları, çocuk oyun alanları ve tuvaletler yer alacağını anlattı. Efe, "Köyümüzün doğa güzellikleri ortaya çıkacak, bölgeyi ziyaret edenler bu güzelliklerin içinde güzel bir gün geçirebilecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Alinur Aktaş'a ve desteğini esirgemeyen herkese köy halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.



     Yenişehir Osmaniye Köyü'nün Çangırık Mevkii'nde, Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle başlatılan çalışmalarda önemli mesafeler kat edildi. 50 bin metrekarelik alanda piknik alanı, şelale, piknik göleti, yapay dere ve oturma bankları, çocuk oyun alanları ve tuvaletler yer alacak.



     Çangırık Mevkii'ne gelerek Muhtar Hüseyin Efe'den çalışmalarla ilgili bilgi alan Kaymakam Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Davut Aydın, çalışmayı prestij projesi olarak nitelediler. Belediye Başkanı Davut Aydın, belediye olarak bölgeye bir tuvalet inşa edeceklerini ve ıhlamur ve çınar fidanları dikeceklerini belirtti.



     Köyün atıl durumdaki arazisinin ve doğa güzelliklerinin ortaya çıkarılması ve hizmete sunulması amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmaların bölgenin önemli bir eksiğini kapatacağını anlatan Köy Muhtarı Hüseyin Efe, katkıda bulunanlara teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle başlatılan çalışmalara Yenişehir Belediyesi'nin katkı vermesiyle projenin bir an önce tamamlanacağını ifade eden Efe, "Öncelikle Çangırık Mevkii'ndeki bu bölge değerlendirilmiş olacak. Köyümüzün doğa güzellikleri ortaya çıkacak, bölgeyi ziyaret edenler bu güzelliklerin içinde çoluk çocuğuyla, yakınlarıyla birlikte güzel bir gün geçirebilecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı'mız Sayın Alinur Aktaş'a ve desteğini esirgemeyen herkese köy halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.
     Yenişehirli yöneticiler ardından projenin yapımı tamamlanan ve sürmekte olan bölümlerini yerinde incelediler. Konuklar, şelalede ve oluşturulan derede hatıra fotoğrafı çektirdiler.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.