SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazi Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenleyecek.

Orhangazi Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda sünnet şöleni düzenleyecek. Sünnet Programı 27 Ağustos Cumartesi Günü Saat 19.00’da başlayacak. Organizasyon M. Turgut Ünlü Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2022 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2022 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Orhangazi Belediyesi Sünnet Şöleni Düzenleyecek.

 
Orhangazi Belediyesi kültürel çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda geleneksel hale getirdiği sünnet şölen programını bu yılda gerçekleştirecek. Şölende 53 çocuk hayatlarının bu önemli anını arkadaşları, yakın ve akrabalarıyla paylaşacak. Orhangazi Belediyesinin Geleneksel olarak düzenlediği şölende, Mevlid programı, sünnet çocuklarına kına yakımı, Hacivat ve Karagöz gösterisi, Kukla sunumu, Sihirbaz  performansı ve Çalgıcılar Mektebi Ekibi Konseri Sünnet çocukları, arkadaşları ve aileleriyle buluşacak.
 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın sünnet şöleni ile ilgili yaptığı açıklamada, Çocuklarımızın bir sıcak gülüşüne, bir güzel bakışına düğünler, şölenler feda olsun, diyerek sözlerine “ Biraz klasik bir sözdür ama bütün samimiyetimle inandığım için söyleyeceğim. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Onlar için yapılan her güzel şey Bu Milletin, bu Devletin geleceğini güzelleştirir. Mutlu çocuk, mutlu toplum, mutlu toplumda elbetteki insanların huzur içerisinde yaşadığı bir ülke demektir. Bu nedenle bizler ister spor bağlamında olsun, ister eğitim, isterse eğlence kapsamında Çocuklar için yapılan bir güzel şeyin, yüz güzel şey, bin güzel şey olarak geri döneceğine İnanıyoruz“ Şeklinde devam etti. Başkan Aydın açıklamasına “ Cumartesi günü çocuklarımızla coşacağız, onlarla eğleneceğiz. İnşallah her şey çocuklarımızın gönüllerine göre olacak.“ Cümleleriyle son verdi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.