SON DAKİKA
Hava Durumu

Okulum Temiz Programında Yenişehir'de yüzde 100 Başarı

Millİ Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında Yenişehir'de gerekli şartları sağladığı saptanan tüm okullara "Okulum Temiz" belgesi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Okulum Temiz Programında  Yenişehir'de yüzde 100 Başarı

ÖZEL HABER- MUSTAFA EFE



"Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü"nün eksiksiz uygulandığı Yenişehir'de eğitim veren tüm okullar "Okulumuz Temiz" belgesi almaya hak kazandı. Yenişehir Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, ilçe merkezi ve köylerdeki toplam 27 okula, "Okulum Temiz" belgesi verildiğini belirtti. İlk, orta ve lise dereceli okullarla birlikte Halk Eğitim merkezi ve Subaşı Köyü'ndeki Özel Eğitim Uygulama 1'inci ve 2'nci Kademe Okulu'nun "Okulum Temiz" belgesi aldığını belirten Ayaz, okul yöneticileri, öğretmen ve okul personeline teşekkür etti.



Ayaz şunları kaydetti: "Bilindiği üzere Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Bu Program çerçevesinde ilçemizdeki tüm okullarımız "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanmışlardır. Emeği geçen idareci, öğretmen ve okul personellerine teşekkür ederiz."













Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.