SON DAKİKA
Hava Durumu

Nippon Paint’in yenilikçi boyaları sergiye damgasını vurdu

“Özgün Tasarımların Destekleyici Gücü” Nippon Paint, toplamda 5farklı ilde; özel mekanlarda, özel konsept enstalasyonları ile mimarları ağırladı. Etkinliğin beşinci ayağını 21 Eylül tarihinde Bursa’da başlatan Nippon Paint,140 yıllık tecrübesini yansıtan teknolojik gücü, inovatif yaklaşımı ve insan odağı ile geliştirdiği çok özel boyalara da galeride yer verdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2021 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2021 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Nippon Paint’in yenilikçi boyaları sergiye damgasını vurdu

Yaşam alanlarına ve şehirlere değer katmayı amaçlayan, “Özgün Tasarımların Destekleyici Gücü” Nippon Paint, daha önce İzmir, Antalya, Ankara ve İstanbul’da hayata geçirdiği “Kent Galerileri” sergisini 21 Eylül tarihinde Bursa Podyum Sanat Mahal’e taşıdı. 140 yıllık tecrübesiyle Asya’nın lider boya markası Nippon Paint’in yenilikçi boyalarıyla hazırlanan enstalasyonların yer aldığı galeri buluşmasında; 24 Eylül tarihine kadar tasarıma ve mimariye ilgi duyanlar keyifli zaman geçirerek enstalasyonları yakından inceledi.

Özel tasarımların yer aldığı sergiye, Nippon Paint’in yenilikçi boyaları damgasını vurdu. 21-24 Eylül tarihleri arasında Bursa’da gerçekleşen etkinliğe bölgenin tasarım ve mimarlık camiasından değerli isimler katıldı. Bursa’daki serginin konsept tasarımını Nippon Paint’in Türkiye’de sponsor olduğu ve genç tasarımcı, mimar ve öğrencilere yönelik düzenlenen Asya’nın en önemli tasarım ödüllerinden Asia Young Designer Awards’ın (AYDA) jürilerinden başarılı tasarımcı ve mimar Renda Helin Çilalioğlu Çizer yaptı. 

DUYUSAL BİR ŞÖLEN!

Renda Helin Çilalioğlu Çizer, Nippon Paint’in felsefesinden ilham aldığı tasarım konseptini ise şu sözlerle anlatıyor: “Nippon Paint, farklı ihtiyaçlara yönelik geniş yelpazedeki boyalarıyla global anlamda mimar ve iç mimarlara yaratıcı ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Dünya çapında projelerin tercihi oluşu, Nippon Paint’in küresellik ve dolayısıyla daire konseptini de sahiplenmesini sağlıyor. Nippon Paint kartelalarında yer alan renkler, bugün dünyada milyonlarca insanın hayatını güzelleştiriyor. Renklerle kurduğumuz ilişkinin ise hem fizyolojik hem de psikolojik etkileri oluyor üzerimizde. Renklerin üzerimizdeki bıraktığı psikoloji, beynimizdeki yarattığı deneyimi unutulmaz kılmak için diğer duyma, dokunma, koku duyularımıza da hitap ederek bir deneyim tasarımı oluşturmak ana hedeflerimizden biri oldu.  Her standın kendi içinde bir hikayesi ve anlamı mevcut.  Bu anlamlar yaşadığımız geçmiş deneyimlerimize ve hatıralarımıza dokunarak kendimizden bir parça bulmamızı sağlayacak. Böylelikle ürün ve stantlar ile de bağ kurabileceğiz. Amacımız markayı ve bu etkinliği unutulmaz kılmak için görsel, duyusal bir şölen yaratabilmek”

İNOVATİF VE ÇEVRE DOSTU BOYALAR MİSAFİRLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU!

Yenilikçi çözümlerle yaşam alanlarının deneyimini yükselten Nippon Paint’in 140 yıllık tecrübe ve vizyonuyla geliştirdiği; inovatif, çevre dostu özel boyalar da sergide yer aldı. Nippon Paint, Sağlıklı Boyalar, İç Cephe Boyaları, Dış Cephe Boyaları, Özel Efektli Boyalar, Fonksiyonel Boyalar ve Ahşap Boyaları gibi 6 farklı kategoride çeşitli ürünler sundu. Bu boyalar arasında; çevreye ve sağlığa duyarlı Türkiye’de Green Guard Gold sertifikası alan ilk ve tek boyası Minoa Premium Serisi, boyandığı yüzeylere sedef görünümü veren, saten dokulu dekoratif boya Duchesse Satin ve mekanlara zarif bir dokunuşu “tam siyah” rengiyle getiren iç cephe boyası Code Black ve daha pek çok boya serginin dikkat çeken inovatif ürünleri oldu.

 

Haber Resim Galeri   Haber Resim Galeri   Haber Resim Galeri   Haber Resim Galeri   Haber Resim Galeri  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.