SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhtarlar dostluk maçında bir araya geldi

Yenişehir Muhtarlar Derneği’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Yıldırım Muhtarlar Derneği üyeleri, dostluk maçına katıldı. Yenişehir Belediyesi Matay Spor Tesisleri'ndeki dostluk maçında muhtarlar kıyasıya mücadele ederken, renkli görüntüler oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2021 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2021 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Muhtarlar dostluk maçında bir araya geldi

Yıldırım'daki muhtarlarla ilişkilerinin çok iyi olduğunu belirten Yenişehir Muhtarlar Derneği Başkanı Orhan Yıldız, "Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı hemşehrimiz Muhsin Sak arkadaşımız, Yenişehir’den giden bütün muhtar arkadaşlarımızın sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve onlara yardımcı oluyor. Kendilerini bu hafta maça davet ettik. Sağ olsunlar geldiler ve güzel bir maç yaptık. Maçın sonunda kazanan elbette dostluk oldu. Bütün Yıldırımlı muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

   Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak ise "Yenişehir bizim kardeş derneğimiz. Bu nedenle ilişkilerimiz çok iyi. Bize ne zaman ihtiyaç duyarlarsa yanlarındayız. Aynı şey bizim içinde geçerli. Bugün yaptığımız maçta dostluklarımız daha da pekişti. Kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.