SON DAKİKA
Hava Durumu

Motosikletle köpekten kaçarken yol kenarındakilere böyle çarptı

Bursa'da kendisine saldıran köpeğe sinirlenen motosikletli şahıs, köpeği kovalamaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2021 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2021 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Motosikletle köpekten kaçarken yol kenarındakilere böyle çarptı

Motosikletiyle hızlanan şahıs, duramayarak yol kenarında araba tamir eden 2 kişiye çarptı. Bu ânlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. Her zaman kullandığı yoldan motosikletiyle ilerleyen Fikret Birol, yerde oturan köpeğin saldırısına uğradı. Kendisini kovalayan köpeğe sinirlenen Birol, motoruyla köpeği kovalamaya başladı. O sırada hızlanan Birol, duramayarak, yol kenarında araba tamir eden 2 kişiye çarparak yere düştü. Ardından ise köpeği koşarak kovalamaya başladı. Köpeği yakalayamayan Birol, motosikleti ile çarptığı kişinin yanına gitti. Hafif yaralanan Fikret Birol ve tamircinin bu ânları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Öfkesine yenik düştüğünü belirten Birol, "Her zaman kullandığım bir yoldu burası. Köpek çocukları ve benim gibi yoldan geçen çocukları kovalıyor. En sonunda da beni kovaladı. Ben de sinirlendim. İleriden döndüm, ben kovalamaya başladım. Ardından öfkeme yenik düşerek hızlandım. Daha sonra duramayarak yol kenarında araba tamir eden 2 kişiye çarptım. Neyse çarptığım 2 kişide herhangi bir sıkıntı yok. Ben motorla yere düştükten sonra koşarak köpeği yakalamaya çalıştım, ama yine kaçtı'' dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.