SON DAKİKA
Hava Durumu

MOTORA SIKIŞAN KEDİ GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Heykel önünde işçilerin gelmesini bekleyen servis aracının motor bölümünden kedi sesi gelmesiyle başlayan kurtarma çalışması başarıyla sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2021 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2021 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
MOTORA SIKIŞAN KEDİ GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

"HAYVANCAĞIZ ACI ACI HAYKIRIYORDU"
Yenişehir Atatürk Anıtı önünde bir şirketin servis aracının motor bölümünden gelen kedi sesi çevredekileri harekete geçirdi. Bir yavru kedi aracın sürücüsü ve vatandaşların çabalarıyla motor bölümünden çıkarıldı. Bir şirkete ait servis aracının motor bölümünden kedi sesleri duyduğunu belirten Çağlar Güven, "Hayvancağız acı acı haykırıyordu. Hemen servis aracının sürücüne durumu anlattım. Zaten araç da işçileri bekliyordu. Çevredeki vatandaşların ve diğer işçilerin yardımıyla yavru kediyi motorun arasından çıkardık" diye konuştu.







YARIM SAATLİK ÇABA SONUÇ VERDİ
     Servis sürücüsü Sadi Dal ise Çağlar Güven'in kendisini uyarmasıyla birlikte hemen motor bölümünü açtığını anlattı. Dal, açtığım motor bölümünde yavru kedinin sıkıştığını gördüm. Siyah beyaz bir kediydi. Çıkardım ancak kedi bu kez arabanın altına kaçtı. Oradan da çıkarmak isterken gözden kayboldu. Hayvancağızın tekrar motor bölümüne girdiğini fark ettik. Bu durumda motoru çalıştırıp fabrikaya gidemezdim. Oradan çıkan minik hayvan göz açıp kapayıncaya kadar uzaklaştı. Çağlar Güven kardeşimizin dikkati sayesinde kediye bir zarar gelmedi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.