SON DAKİKA
Hava Durumu

METRUK BİNALAR MERCEK ALTINDA

Yenişehir'de düzenlenen toplantıda ilçe genelinde metruk binaların yıkım çalışmaları görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
METRUK BİNALAR MERCEK ALTINDA

"ÇALIŞMALAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ"
İlçe genelindeki metruk binaların yıkımına yönelik toplantıya Kaymakam Rahmi Köse, merkez mahalle muhtarları ve daire amirleri katıldı. Metruk binalara ilişkin çalışmalar gözden geçirilerek, idari ve adli tedbirlerin etkin şekilde uygulanması ve bu binalara girişleri engelleyecek gerekli tedbirlerin alınması ve yıkım çalışmaları görüşüldü.
 
"YIKIMLARI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"
Belediye Başkanı Davut Aydın, "Göreve başladıkları ilk günden bu yana İçişleri Bakanlığı’nın genelgesi ve İmar Kanunun ilgili maddesi kapsamında, can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan metruk binalar ve enkazlarını mülk sahiplerinden gerekli izni aldıktan sonra yıkımları gerçekleştiriyoruz" dedi.
 
BAĞIMLILIK VE UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE
Yenişehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, bağımlılık ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında kamu düzeninin korunması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, çevre ve görüntü kirliliğini ortadan kaldırmasının amaçlandığını vurgulandı.
 
ÇALIŞMALAR İŞBİRLİĞİ İÇİNDE YAPILIYOR
Toplantıya Kaymakam Rahmi Köse, Belediye Başkanı Davut Aydın, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Özdemir, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürü Sinan Yaşar, Fen İşleri Müdürü Oğuz Çelebi, İmar İşleri Müdürü Kamuran Toraman ve mahalle muhtarları katıldı.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.