SON DAKİKA
Hava Durumu

Kurtuluş 100.Yıl Kutlamaları Miniklerin Futbol Turnuvasıyla Başladı

Orhangazinin Kurtuluşunun 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen minikler futbol turnuvası Belediye Başkanı Bekir Aydının başlama vuruşuyla Start aldı. Turnuvaya 5 futbol Kulübü minik takımlarıyla katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2022 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2022 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kurtuluş 100.Yıl Kutlamaları Miniklerin Futbol Turnuvasıyla Başladı

 Orhangazi Belediyesi Orhangazi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü münasebetiyle, geniş kapsamlı bir, kurtuluş 100. yıl, programı hazırladı. 11 Eylül’e kadar sürecek olan kurtuluş programı Cumartesi günü yapılan minikler futbol turnuvasıyla başladı. Minikler futbol turnuvasının başlama vuruşunu Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın yaptı. Turnuvaya Orhangazi Futbol Kulübü, Orhangazi Gençlerbirliği Spor Kulübü, Bursaspor Gemlik Futbol Okulu, Bursa Yıldırım Spor ve Araba yatağı Spor minik takımları katıldı.
 
Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, güzel Orhangazimizin kurtuluşunun 100. yıldönümüne, Orhangazi’mize ve 100. yıla yakışır bir programla hazırlandıklarını belirterek sözlerine “Ecdadımızın adını taşıyan güzel Orhangazimizin hüzünlü, acılarla ama bir o kadar da kahramanlıklarla dolu kurtuluşunun 100. yıldönümünü yaşıyoruz. Bizlerde Orhangazi Belediyesi olarak şehrimizin kurtuluşu ‘nun 100. yıl dönümü ne yakışır, geniş kapsamlı bir, kurtuluş 100. yıl, programı hazırladık. Kurtuluş programının Cumartesi günü minikler futbol turnuvasıyla açılışını yaptık. Evlatlarımız sağ olsunlar turnuvanın açılış vuruşunu Bekir Amcalarına yaptırdılar. Çocuklarımız gerçekten çok güzel bir futbol şöleni sergilediler. Bazen düşünmüyor değilim, keşke profesyonel futbolcu olan Ağabeyleri de yaptıkları futbol müsabakalarında her zaman evlatlarımız gibi dostluk ve centilmenlik sergileyebilseler.  “ Şeklinde devam etti. Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın açıklamasına “ Ben evlatlarımızın her birini gösterdikleri dostluk, centilmenlik ve performanstan dolayı tebrik ediyor, emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki, Kurtuluş 100. yıl, etkinliklerine bütün hemşerilerimi davet ediyorum.“ Diyerek son verdi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.