SON DAKİKA
Hava Durumu

Köylerin ihtiyaçları Büyükşehir gündeminde

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi Tayfun Sırman, son toplantıda Yenişehir'in bazı köylerinin ihtiyaç ve taleplerini gündeme getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2022 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2022 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Köylerin ihtiyaçları Büyükşehir gündeminde

Yenişehir Belediyesi ile Büyükşehir Belediyeleri Melis Üyesi Tayfun Sırman verdiği soru önergesinde ilçenin Eğerce Köyü'nde bir düğün salonu ihtiyacı olduğunu belirtti. Sırman bu köyde ayrıca bir muhtarlık binasının eksikliğinin hissedildiğini kaydetti.  

TERZİLER KÖYÜNÜN TALEPLERİ
Sırman ayrıca yine Yenişehir Terziler Köyü'ne gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında köy halkının bazı taleplerde bulunduğunu ifade etti. Sırman, "Terzilerliler, köylerine çok amaçlı düğün salonu, köy konağı ve muhtarlık binası kazandırılmasını istiyorlar" dedi.
Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Tayfun Sırman, son meclis toplantısında Yenişehir Eğerce Köyü'nün ihtiyaçlarını dile getirdi. Sırman verdiği soru önergesinde Eğerce Köyü'nde bir düğün salonu ihtiyacı olduğunu belirtti. Sırman bu köyde ayrıca bir muhtarlık binasının eksikliğinin hissedildiğini kaydetti.
Sırman ayrıca yine Yenişehir Terziler Köyü'ne gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında köy halkının çok amaçlı düğün salonu, köy konağı ve muhtarlık binası taleplerinin olduğunu kaydetti.
Yenişehir Ovası'ndaki tarımsal potansiyele dikkat çeken Sırman, tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladığı bir diğer soru önergesinde ilçeli çiftçilerin ürünlerinin aracısız biçimde yurt içi ve yurt dışı pazarlara sunulması için ne gibi faaliyetler yapıldığını sordu.
Çeşitli vesilelerle ilçeye bağlı köylere ziyaretlerde bulunduklarını anlatan Sırman, bu ziyaretlerde vatandaşlardan kendilerine anlatılan talep ve dilekleri yetkililere ulaştırmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.