SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA BİR SMAÇ DA SEN VUR

Yenişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği voleybol turnuvası sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2022 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2022 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
KÖTÜ ALIŞKANLIKLARA BİR SMAÇ DA SEN VUR


KARŞILAŞMA BU AKŞAM
1,5 ay önce başlayan turnuvanın iddialı takımı Selimoğlu Emlak, bugüne değin 6 karşılaşmayı üstün ve etkili oyunuyla kazanarak yarı finale yükselme başarısı gösterdi. 23 Mart 2022 Çarşamba günü (Bugün) Yenişehir Spor Salonu'nda saat 21.00'da yarı final müsabakasına çıkacak.
 


YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Selimoğlu Emlak Şirket Müdürü ve aynı zamanda Profesyonel Voleybol Antrenörü Hayrettin Kahraman "Sayın İlçe Kaymakamımız Rahmi Köse, Belediye Başkanımız Davut Aydın ve İlçe Spor Müdürü Ahmet Kaya'ya, voleybol seyircisine bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

​"ÖNCE CENTİLMENLİK"
Takımdaki oyuncuların yıllar önce yıldız ve genç takımlardan kendisinin öğrencileri olduğunu hatırlatan Kahraman, "Öğrencilerim Yenişehir'de voleybol branşında ilk profesyonel sporcular. Takımım üst düzey oyunuyla seyirciye heyecanlı ve zevkli dakikalar yaşatıyor. Müsabakaların centilmence geçmesini diliyorum" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.