SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖSE: YENİŞEHİR'DE ADAY ÇIKARTMA SIRASI CHP'DE

Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse, yerel seçimlerde ilçede Belediye Başkan adayı çıkartma sırasının partisinde olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2022 13:40
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2022 13:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
KÖSE: YENİŞEHİR'DE ADAY ÇIKARTMA SIRASI CHP'DE

    Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse, “Yerel seçimlerde Yenişehir’de Belediye Başkan adayı çıkartma sırası Cumhuriyet Halk Partisinde” dedi.

     Katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunan  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ahmet Köse, “İttifak devam edecek gibi duruyor, ederse eğer artık yerel seçimlerde belediye başkan adayı çıkartma sırası Cumhuriyet Halk Partisinde, bu hem tabanın çoğunluğunun Cumhuriyet Halk Partili olmasıyla da ilgili. O tarihlerde biz halen görevimizin başında devam ediyor olursak düşüncelerimiz yine aynı olacak. Genel merkezimize, il yöneticilerimize Yenişehir’in ihtiyaçlarının ne olduğunu, aday belirleme sürecinde düşüncelerimizi paylaşacağız” diye konuştu.

   Başkan Köse açıklamasını şöyle sürdürdü: “İttifak devam ediyor, en azından genel merkez düzeyinde bu böyle. Bizler de yerelde bu görüntüye bu birlikteliğe aykırı düşmeyecek görüntü ve sağduyu içerisinde olmaya gayret ediyoruz. Yüzde yüz uyum var mı diye söyleyecek olursam, hiçbir şeyin yüzde yüz olma ihtimali özellikle siyasi arenada yoktur. Olması gerektiği kadar bu birlikteliği sağduyu ile götürmeye çalışıyoruz. Bizler temsil ettiğimiz kurumların önemini bilen insanlarız, isimlerin ve şahsiyetlerin bu kurumların önüne geçmesini de doğru bulmuyoruz. Ahlak sadece siyasette değil, hayatın her alanında önemli bir olgu. Belki de ülkemizde yaşanan sorunların ana kaynağı ahlaksızdır diyebilirim. Etik değerlerden uzaklaşmak tüm sorunların ana kaynağı. Dolayısıyla her şeyi, ittifakı da siyasi etik üzerine temellendirmek doğru."
 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.