SON DAKİKA
Hava Durumu

KÖSE: ULUSUMUZUN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Cumhuriyetin Kuruluşunun 98'inci Yıldönümü dolayısıyla Kaymakam Rahmi Köse bir mesaj yayınladı. Kaymakam Köse mesajında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kazandığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyetimizin, 98. Yılını kutlamanın sevinci ve gururunu yaşamaktayız. Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2021 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2021 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
KÖSE: ULUSUMUZUN BAYRAMINI KUTLUYORUM

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kazandığımız Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyetimizin, 98. Yılını kutlamanın sevinci ve gururunu yaşamaktayız.

Türk Milleti’nin birlik ve beraberlik içerisinde asırlar boyunca dünya tarihinde şanlı sayfalar açarak göstermiş olduğu büyük azim ve fedakârlık ile Cumhuriyetimizin temelleri atılmış; Kurtuluş Savaşı’nda ise hürriyet ve istikbali uğruna verdiği varoluş mücadelesi ile egemenliğin kayıtsız, şartsız millete ait olduğu ve Türk Milleti’nin ebediyen hür yaşayacağını işgalci devletlere bir kez daha kanıtlamıştır. Millet olarak, bugün bunun haklı gurur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bunun içindir ki; Cumhuriyetimizin ilanının yıldönümleri olan Cumhuriyet Bayramlarını her yıl tüm yurtta büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Birlik ve beraberlik içerisinde kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam eden Türkiye Cumhuriyeti, bölgesindeki bütün mazlum milletler için umut ve örnek olmaya devam edecek ve ebediyen yaşayacaktır.

Bu vesile ile; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Ulusumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.