SON DAKİKA
Hava Durumu

KONUŞAMIYOR SADECE "ATATÜRK" DİYEBİLİYOR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde düzenlenen etkinlikte, oynadığı çökertme oyunu ile herkesin gönlünde taht kuran Emre Duran’a Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman ve eşi Hande Sırman’dan çok özel hediye.

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2022 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2022 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
KONUŞAMIYOR SADECE "ATATÜRK" DİYEBİLİYOR

Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, "Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak, Emre Duran’ın Atatürk sevdalısı bir genç olduğunu belirtti. Biz de Emre kardeşimize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir tablosunu hediye etmek istedik. Atatürk sevgisinin bu özel kardeşimizin yüreğinde yer etmesi bizleri fazlasıyla memnun etti" diye konuştu.
 
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde oynadığı çökertme oyunu ile herkesin gönlünde taht kuran Emre Duran’a Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman ve eşi Hande Sırman’dan çok özel hediye.
   Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak’ın kendisine Emre Duran’ın Atatürk sevdalısı bir genç olduğunu belirttiğini dile getiren Atatürkçü Düşünce Derneği Yenişehir Şube Başkanı Tayfun Sırman, "Biz de Emre Kardeşimize Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir tablosunu hediye etmek istedik. Atatürk sevgisinin bu özel kardeşimizin yüreğinde yer etmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Ziyaretimiz de hem duygulandık hem de çok mutlu olduk. Emre kardeşimizin konuşamadığını ancak sadece Atatürk dediğini öğrendiğimizde daha fazla etkilendik. Bizleri Emre kardeşimiz ve ailesi ile tanıştıran ve bizlere bu imkanı sunan Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Harun Sak’a yürekten teşekkür ediyoruz. Emre kardeşimizin bu Atatürk sevgisinin herkese örnek olmasını diliyoruz’ dedi.
   Bu arada Emre Duran’ın annesi Bilcan Duran’da, ‘Oğlum Emre, gerçekten duygusal yapıda bir çocuk. Konuşamıyor sadece Atatürk diyor. Babasından sürekli bir Atatürk posteri istiyordu. Babası bir poster almıştı. Ancak bir sohbet esnasında Yenişehir Zihinsel ve Bedensel Engelliler Derneği Başkanımız Harun Sak’a durumu anlattığımda kendisi Tayfun Sırman beye durumu anlatmış. Tayfun başkanımız da büyük bir Atatürk posteri getirdi. Emre çok mutlu oldu. Bizlere bu mutluluğu yaşatan Harun Sak başkanımıza ve Hande-Tayfun Sırman çiftine teşekkür ediyoruz. Her şeyden önemlisi oğlumun mutlu olmasıydı ve bu fazlasıyla gerçekleşti’ dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.