SON DAKİKA
Hava Durumu

Kırklareli Karakaş'ta 'özel eğitim kurumu' kullanımında bina icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Kırklareli Karakaş'ta 'özel eğitim kurumu' kullanımında bina icradan satılıktır

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenisehiryorem.com/
Kırklareli Karakaş'ta 'özel eğitim kurumu' kullanımında bina icradan satılıktır

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri Kırklareli İl, Merkez İlçe, Karakaş Mahalle, 1364 Ada, 2 Parsel, 2 Katlı Betonarme Bina ve Arsası Nitelikli Taşınmaz: Ana taşınmaz tapuda iki katlı betonarme bina ve arsası vasında 144,00m2 yüz ölçümünde kayıtlıdır.

Satışa konu taşınmaz;İstasyon Mahallesi 1164.Sokak köşe konumdadır. Şehir Merkezine 500 m. mesafededir. Civarında Festival alanı, Sağlık Ocağı, Sungur bey Camii, TMO ve Okullar ve konutlar bulunmaktadır. Ulaşım; özel araçlar,minibüs ve şehir merkezinden yaya intikal ile sağlanabilmektedir. Taşınmazın yakın çevresinde; 4-5 katlı müstakil ve site tarzı konutlar bulunmaktadır. Taşınmaz İl merkezi sınırları içerisinde, İstasyon Mahallesi 1164 nolu Sokak köşe parsel cepheli müstakil olarak yer almaktadır. Taşınmaz belediyenin tüm hizmetlerinden yararlanmakta olup ulaşımı kolaydır. Dış cephe mantolaması yapılmış ve çatısı kiremit kaplıdır. Bina iç merdivenleri renkli mermer korkulukları alüminyum korkuluktur. Binayı özel eğitim kurumu kullanmaktadır.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.